• SminkSuli

  Évek óta tartok ilyen szolgáltatást vendégeinknek, nagyon népszerű, szeretik – bátran javaslom a kolléganőknek, hogy foglalkozzanak egy kicsit többet avendég mindennapi sminkjével.

  Irány az iskolapad, a táblánál Sipos Zita

  more...

 • Piros parti

  A közelgő valentinnapot dobja fel egy ragyogó, szerelmetes sminkkel!Merítsen hozzá ötletet Sipos Zita ragyogó alkotásából!

  more...

 • Elegancia, metamorfózis, gésa és virágkarnevál

  A farsangi időszak minden sminkes egyik kedvenc időszaka. Az évnek ebben az időszakában minden megengedett, csak rajtunk múlik, hogy egy elegáns csillogó maszk mögé bújunk, vagy valaki-valami más bőrébe…

  Meríts ihletett Gila Olga és Sipos Zita farsangi alkotásaiból!

  more...

 • Csillámvilág | Az új parti-szett, amelyben karkötő és kézfej sablonok is találhatók, egyik különlegessége, hogy a tartalma összeválogatható a vevő igénye szerint. Tiniknek és hölgyeknek tökéletes választás, ha otthon szeretnének egyszerűen és gyorsan csillámtetoválást készíteni. Info: (06 1) 781 3422; sales@csillamvilag.com; www.csillamvilag.com; facebook: www.facebook.com/csillamvilag

  more...

 • Térhatású és természetes

  Manapság minden 3 dimenziós: az ultrahangképek a kismamáknak, a video játékok a gyerekeknek, a filmek a mozikban, sőt még a sminktetoválások is a kozmetikában.

  Ahhoz, azonban hogy erről részletesen beszéljünk, meg kell határoznunk a 3D-s sminktetoválás fogalmát. Azokat a sminktetoválásokat nevezzük 3 dimenziósnak, melyeknek térhatásuk van, melyek olyan hatást keltenek, mintha kiemelkednének a tér síkjából. Természetesen csak optikailag!

  Trendváltozások

  Évekkel eze...

  more...

 • A 2.  BodyArt Testfestő Bajnokságon tizenegy versenyző vett részt és festette meg szebbnél szebb elképzeléseit modelljére „Mesés Afrika” témában – melyeket az alábbiakban megtekinthetnek. 

  Márki Bernadett – 1. helyezett

  Vágó Rita – 2. helyezett

  Csom Barbara – 3. helyezett

   

   

   

  more...

 • A BEAUTY FORUM – 8. Beauty Hair & Spa szakkiállításon a már hagyományosnak számító Sminkrevüt sok szakmabeli követte figyelemmel.

  Dévényi KathyDudás BarbaraGáspár ViktóriaKovács Barbara

  A BEAUTY FORUM – 8. Beauty Hair & Spa szakkiállításon a már hagyományosnak számító Sminkrevüt sok szakmabeli követte figyelemmel.

  more...

 • 8. Beauty Hair & Spa – Kék Gyémánt Kupa 2009

  November 7-én nyolc kozmetikus tanuló mérte össze tudását a Beauty Point színpadán a Kék Gyémánt Kupa sminkversenyen, melynek témája „Csinos lila” volt. Az alábbiakban megtekintheti a versenyzők alkotásait.

  Horváth Kitti – 1. helyezettBerkes Orsolya – 2. helyezett Bárdos Attiláné – 3. helyezett

  more...

 • Párizsi kabaré 1889

  A 18. Beauty Forum Hungary Szakkiállítás második napján, április 26-án rendezték meg a Make-up Magyar Kupát kozmetikusok és sminkesek számára. A megmérettetésen a versenyzőknek „Párizsi kabaré 1889 –  A szenvedély és a szépség története” témában kellett bizonyítaniuk kreativitásukat, rátermettségüket, tudásukat.

  Idén a legjobbnak Sándor Zsuzsanna bizonyult, aki automatikusan kvalifikálta magát a 22. International Masters’ Award Make-up Nemzetközi Sminkversenyre, amit ...

  more...

 • …a megfelelő technikávalAz arcszín természetes kisugárzásáról gondoskodni – a make-up kidolgozásánál ez a kozmetikus feladata. Az eredmény szempontjából azonban nemcsak az alapozáshoz használt termék állaga döntő, hanem a felvitelhez megfelelően megválasztott technika is.

  Make-up tekintetében az aktuális trend, amely magába foglalja az alapozást és a tónus kidolgozását is, a természetesség. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy napközbeni vagy gyertyafényes-esti alkalomhoz, netán televízió...

  more...