Megvalósult álom: ADRIENNE FELLER store

Az Olajütő malomtól a MOM üzletig – „Amikor a nagyapám már javában gyönyörű olajokat sajtolt, megálmodta a szappangyárát, és óriási büszkeséggel töltötte el az érzés, hogy az álmait valóra válthatja. Nagy az örömöm, hogy tovább folytattam a családi hagyományt, és az én álmom is valóra vált.”… Bővebben »

guess

A kozmetikai hatóanyagok legújabb generációja

Szokás szerint először mondjuk a rossz hírt: az öregedés, beleértve a bőrünkét is, sajnos elkerülhetetlen. Ennek látható jelei többek között a megjelenő ráncok, melyek elleni küzdelem kezdettől fogva kulcskérdés a kozmetikában – hiszen itt kozmetikusként egyre bővülő mozgástérrel rendelkezünk. Ez utóbbi a jó hír…. Bővebben »

Varázsold el a vendégeidet, készíts nekik akvárium körmöt!

Hihetetlen ez az új dizájn, amivel megbolondíthatod a vendégeidet. Az elkészítése nem annyira egyszerű, de gyakorlott körmösöknek nem jelenhet akadályt az akvárium köröm elkészítése. A legszuperebb benne, hogy ez csak az alap, minden más a fantáziátokra van bízva! Ti döntitek el, milyen legyen a köröm színe és mi úszkáljon benne. Már csak viselni kell ezt az igazán mutatós darabot!… Bővebben »

Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

A TRD OXYGÉN kezelések során az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések során azonban nem csak oxigént, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.
Olvasd el kolléganőnk TRD OXIGÉN kezelésekről alkotott véleményét! (x)
… Bővebben »


Az árazás két fő törvénye

ÉRDEKEL A HATÉKONY PROFITMAXIMALIZÁLÁS? A leggyorsabb út hozzá az árképzés és az ár prezentációjának rendbetétele. Cikkemben két olyan törvényt osztok meg veled, amit Magyarországon még csak kevesen alkalmaznak a gyakorlatban, éppen ezért (is) óriási profitra tehetsz szert általuk…. Bővebben »

Felejthetetlen sminkek a 2018 Oscar gáláról

A lélegzetelállító ruhák mellett igen nagy jelentősége van a sminknek és a hajnak is, pláne Hollywoodban! Talán a természetes, lágy színek keltik a legnagyobb feltűnést a vörös szőnyegen, de tény: a vörös ajkakkal jócskán mellé lehet fogni, hiszen akkor érvényesülnek igazán, ha azt a ruha megkívánja. Bár a rengeteg technika és ragyogó sminkek ismeretében kicsit többet várunk a sztárok make-upjától, ne felejtsük el, hogy az alapvető jelentősége, hogy az este végéig kitartson, és ne kelljen rajta sokat igazítani. Ti mit ajánlanátok azoknak a színésznőknek, akiknek nem sikerült igazán jól a make-up?… Bővebben »

DGY

Körömápolás természetesen

Töredezik a vendéged körme, fehér foltok, esetleg elváltozások jelentek meg rajta? Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy melyek azok a problémák, amelyekkel már érdemes orvoshoz fordulni, és melyek azok, amelyeket vitaminpótlással magunk is orvosolni tudunk. Nézzük, hogy melyik jel mire utal, és milyen vitaminokra van szükség az egészséges körmök érdekében. … Bővebben »

Íme, Bakos Erika világhírű munkája!

Bakos Erika hihetetlen amerikai sikereiről már korábban beszámoltunk, és végre láthatjuk is azt, amire hetek óta várunk! Megjelent ugyanis az amerikai NailPro magazin a címlapján a magyar szakember munkájával! Gratulálunk Erika, ez is gyönyörű lett! … Bővebben »