Füllyukasztás profiktól!

A Studex®System75™ füllyukasztó forradalmasította a füllyukasztást, ezzel a készülékkel kíméletesen, egyszerűen és biztonságosan tudja végezni ezt a tevékenységet. A készülék egyesíti magában a legmagasabb higiéniai elvárásokat és a legoptimálisabb használhatóságot, ami a füllyukasztók számára elengedhetetlen. A System75™ készülékkel az… Bővebben »

oxigen_beautyforum

Oxigénterápia – trend a bőrfeltöltésben!

Hatóanyag bejuttatás 98%-os tisztaságú, magas nyomású oxigénterápia segítségével. Az oxigén elengedhetetlen lételemünk, mondhatni életünk alapegysége. Szervezetünk a bőrön és a tüdőn keresztül veszi fel. A levegőben lévő oxigén tartalma mindösszesen 21%. A legnagyobb kiterjedésű szervünk bőrlégzéssel jut oxigénhez. A testfestők még emlékezhetnek azokra az időkre, amikor egy-egy versenyen a modell rosszul lett, hiszen a testét beborító akkori festékanyagok nem engedték bőrét lélegezni. Nagyon fontos tehát, hogy a bőr minden rétege megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jusson…. Bővebben »

Coty

A bőrfiatalítás éllovasa a !QMS. Ismerd meg Te is a titkukat!

Hisszük, hogy a bőr egészsége, üdesége, rugalmassága bármely életkorban helyreállítható tudatos és következetes gondoskodással, fájdalommentes beavatkozás nélkül! A kétszer is világsikert aratott !QMS anti-aging termékcsaláddal most közelebbről is megismerkedhetnek azok a kozmetikus szakemberek, akik a bőr egészségének, feszességének visszaállítására törekszenek fájdalommentesen és természetesen kockázatmentesen. (x)… Bővebben »


online_beautyforum

Okosan légy online!

Az internet ma már az életünk része, aminek azonban negatív következménye is lehet! Az okostelefonok nem hiányozhatnak egyetlen női táskából sem, a szalonok nagy részében ingyen wifit kapnak a vendégek. A fantasztikus és végtelen számú lehetőség mellett ez veszélyeket is rejthet, ezekre szeretném felhívni a figyelmed…. Bővebben »

Az igényesség már a tetoválógép kiválasztásánál kezdődik!

Megérkezett az iQmedical sminktetoválógép, a Nouveau Contour legújabb fejlesztése. A munkafolyamat közben az iQ sminktetoválógép kézifején keresztül a szenzor folyamatosan érzékeli a bőr ellenállását és a mikroprocesszor automatikusan állítja és korrigálja a frekvenciát valamint a nyomást. A folyamatos egyensúly biztosítja a legtökéletesebb eredményt! (x)… Bővebben »

reviderm_Beautyforum

Ismerd meg a Reviderm orvos-kozmetikai rendszert!

Kedves Kolléganők! Szeretnénk Önöket meghívni az első REVIDERM Medical Szimpóziumra! A REVIDERM filozófiája szerint megrendezett orvos-kozmetikai rendezvényen szeretnénk a kozmetikusok számára olyan információkat átadni, amelyek segítenek a vendégek pontos felvilágosításában, a kozmetikai és orvos-esztétikai beavatkozások terén. Továbbá bemutatjuk a REVIDERM Dermocosmetikai rendszerét, az orvos-kozmetikai eszközök és a bőrápolás ihlette Make-Up Kollekciót is! (x)… Bővebben »

DGY

BakosErika_beautyforum

Bakos Erika “boszorkánykonyhájában” mindig készül valami!

Hihetetlen magyar siker! Bakos Erika első magyar díszítőként szerepel az amerikai NailPro magazin címlapján, ráadásul az ünnepi, decemberi lapszámban. Erikával – aki egyébként korábban szintén első magyarként dupla ezüstérmes lett a Long Beach-i NailPro versenyen, Las Vegasban pedig bajnokként állhatott a dobogó legfelső fokára – az idáig vezető útról, valamint a megélt „kalandról” is beszélgettünk…. Bővebben »

Őrület! Hajas köröm!

Szeretnénk, de még nem sikerült felócsudni a legújabb koreai őrület, a hajjal díszített köröm adta döbbenet után. Azt nem tudjuk milyen alkalmakra szánta az ötletgazda, Dain Yoon, de mi nem javasoljuk azoknak, akik vasárnapi ebédet készítenek, vagy napi szinten főznek és irtóznak a hajtól az ételben. Ez egyébként szerintünk nagyjából mindenkit érint. Innen szép nyerni! … Bővebben »