Bajba jutott kozmetikusoknak segítenek

Példaértékű kezdeményezésbe vágott bele ismét Pesti Antal, az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatója, aki a bajbajutott kozmetikusoknak szeretne segíteni. Azoknak a szépségipari szakembereknek, akik egyedül nevelik a gyermeküket, gyermekeiket, a jelenlegi járványügyi helyzetben nem tudnak dolgozni, és felélték a tartalékukat, vagy esetleg nem is volt nekik. A cégvezető azok jelentkezését is várja, akik segíteni szeretnének, és azokét is, akik bajban vannak.  … Bővebben »

Mi a jó megoldás? Újranyissunk vagy maradjunk otthon?

Számos szépségszalon az elsők között tette le az ollót, zárta le a krémeket és döntött úgy, hogy a koronavírus terjedését megakadályozva önkéntes karanténba vonul. Ez a folyamat lassan egy hónapja tart, de az időközben, a kormány által kiadott kijárási korlátozásban megemlítették a fodrászatokat és a körmös szalonokat, nyitva lehetnek, korlátozással. Ennek ellenére sokan nem nyitottak ki, de a szakemberek szerint a bevételkiesés miatt újranyitási hullám kezdődik a napokban. … Bővebben »

Budapesten a járvány berobbanására számítanak

A fertőzések budapesti és Pest megyei halmozódása miatt a távolságtartási és kijárási szabályok fokozott betartására kérte a fővárosban és Pest megyében élőket az országos tisztifőorvos. Hangsúlyozták: nagy a kockázata annak, hogy Budapesten fog “berobbanni a járvány”, hiszen az adatok azt mutatják, hogy Budapesten és Pest megyében van a legtöbb fertőzött, az igazolt esetek 62 százaléka. Ezért fokozott odafigyelést és együttműködést vár el az emberektől az országos tisztifőorvos…. Bővebben »

Olvasd ingyen a Beauty Forum magazint a karantén alatt!

A tudás a legnagyobb érték, amivel egy szakember rendelkezhet. Használd ki ezt az egyszeri a lehetőséget, és töltsd le ingyenesen az elmúlt két év, 2018 és 2019 lapszámait! Ahogyan a korábbi években, úgy ebben a nehéz helyzetben is arra törekszünk, hogy szakmai cikkekkel, újdonságokkal és innovációkkal naprakészen tartsunk benneteket. … Bővebben »

Újabb gazdaságvédelmi akcióterv indul

Bejelentették az új gazdaságvédelmi akcióterv második lépését. Az első volt a bankhitelek fizetésének felfüggesztése és a KATA-soknak való segítség, ezúttal pedig elmondták: egyebek mellett a munkaadókat szeretnék támogatni azzal, hogy a bérköltségek egy részét átvállalják. … Bővebben »


Gondolj a jövőre, tervezd a visszatérésed! Újrakezdés 2020!

Újrakezdés 2020 néven, a Swiss Color Magyarország és a Barna Alexandra Beauty Marketing jóvoltából ma útjára indítunk egy 6 hetes kihívást, amelynek segítségével saját üzleti tervet, üzleti stratégiát állíthatsz össze, hogy amikor újra beindul az élet, egy még tudatosabb üzletvezetésnek köszönhetően, sikeresebb lehess, mint a korona vírus okozta leállás előtt voltál. Ebben neves hazai szakemberek lesznek a segítségedre. Te készen állsz az új kihívásra? Az új, sikeres életedre? Akkor tarts velünk! … Bővebben »

Wordskills előválogató

Bár a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel a márciusra tervezett döntőt elhalasztották, február 24-én még megrendezésre került a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett Wordskills Shangahai 2021 Szépségápoló verseny előválogatója…. Bővebben »

Ők a sminkverseny győztesei!

Amikor elindítottuk online sminkversenyünket, még nem gondoltuk volna, hogy ilyen körülmények között kell eredményt hirdetnünk. Nem gondoltuk volna, hogy sokan arra “kényszerültök”, hogy saját magatokon, az önként vállalt karanténban mutatjátok be az általatok elképzelt, az év színével, a classic… Bővebben »

DGY

Új tájékoztatási kötelezettség

A két legfontosabb fogyasztói alapjog a tájékoztatáshoz és a jogorvoslatokhoz való jog a kozmetikai szolgáltatásokat igénybe vevő vendégek európai uniós alapjogai közül. E két alapjog biztosításához egy új jogszabálynak is meg kell felelnünk, melynek betartását ellenőrzi a fogyasztóvédelmi hatóság. … Bővebben »