Epigenetika a kozmetikában

De mi is az az epigenetika? Az epigenetika tudománya próbálja kikutatni, hogy az életünk során mennyire a génjeink és mennyire a környezetünk határozza meg, hogy milyen emberré válunk, milyen betegségekre leszünk fogékonyak. Hogy megértsük a genetika és az epigenetika… Bővebben »

Hogyan lehetsz sminktetováló?

Te is gondolkodtál már azon, hogy megtanulod a sminktetoválást, de nem tudtad, hogyan kezdd el? Vagy, hogy milyen előnyei és buktatói vannak? Új videósorozatunkban tapasztalt szakemberek beszélnek arról, hogy mire kell és érdemes figyelni. Vámos Mónika, smink-és orvosi tetováló, a Swiss Color Magyarország tulajdonosa, valamint kolléganője, Bizinger Katalin kozmetikusmester és sminktetováló számos hasznos tanáccsal szolgál majd nem csupán kezdő szakembereknek. Kattints a videóért! … Bővebben »

Az idei év nagyágyúi: anti-aging kezelések

(Hirdetés) Egy interaktív szakmai napra invitálja a szakembereket a Beauty Partner , ahol mindenki saját magán megtapasztalhatja hogyan hatnak az idei év nagyágyúi, az anti-aging kezelések. A szünetekben és a nap végén pedig szakmai tanácsokat kérhetsz, vagy kipróbálhatod az összes általuk forgalmazott készítményt is!… Bővebben »

Sokoldalú szalicilsav

Számos klasszikus hatóanyag nem hiányozhat egy kozmetikus repertoárjából. Sorozatunkban Sarah White kozmetikus szakértő segítségével tekintjük át a legfontosabb összetevőket és hatóanyagokat. Hatóanyagismeret #7… Bővebben »

Telt házas nyílt nap a Stellánál

A STELLA Zrt. 2020 január 27-én tartott, telt házas, kozmetikai nyílt napján a szakmai közönség első kézből értesülhetett a megújult termékújdonságokról. A gyakorlati bemutató során a résztvevők a saját bőrükön tapasztalhatták meg a Luxcear Visage készülékkel és a Stella… Bővebben »


Tóth Kati: Boldoggá tesz, ha a vendég feltöltődve megy el tőlem

41 éve van a pályán Tóth Kati, aki a mai napig abban az épületben fogadja a vendégeit, ahol anno édesanyja kozmetikája megnyílt, gyakorlatilag hazánkban első „maszekként” a piacon. Kati, aki a legutóbbi Beauty kiállításon átvehette a Szakmai-díjat egyebek mellett arról is mesélt, hogy hogyan csodálta csendben édesanyja masszázsmozdulatait az iskolából hazaérve, de azt is elárulta, hogy véleménye szerint mennyit változott a szakma az elmúlt bő negyven évben és miben látja a szépségipar jövőjét. … Bővebben »

DGY

Új tájékoztatási kötelezettség

A két legfontosabb fogyasztói alapjog a tájékoztatáshoz és a jogorvoslatokhoz való jog a kozmetikai szolgáltatásokat igénybe vevő vendégek európai uniós alapjogai közül. E két alapjog biztosításához egy új jogszabálynak is meg kell felelnünk, melynek betartását ellenőrzi a fogyasztóvédelmi hatóság. … Bővebben »

Mire jó, ha extra hosszú a körmöd

Cardi B, a Bronx-i rapperlány, bizonyítja, hogy bármit is tud csinálni az extra hosszú körmével. A szürreális videóban a rapper egy fodrászatban ül, beszélget a szomszédjával a szárító alatt. Egyszercsak a szomszéd észreveszi, hogy Cardi B cipőfűzője nincs bekötve…. Bővebben »

Jöhetnek a lepkék!

Végre itt a tavasz, testünket és lelkünket is felkészíthetjük a közelgő jó időre. A tavasz nem csak a virágokat juttatja eszünkbe, hanem minden olyan dolgot, amely légies és könnyed. Ez persze megjelenik a körmök kiválasztásánál is, ezért hát legyünk bátrak a színek és a minták tekintetében! … Bővebben »