Adatvédelmi szabályok

(1) Személyes adatok tárolása és feldolgozása
Health and Beauty kötelezi magát minden olyan személy privátszférájának védelmére, aki weboldalunkról vásárol, és személyes adatait bizalmasan kezelni.
Az Ön személyes adatainak védelme a Health and Beauty Business Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak. Az adatait bármikor töröltetheti; kérjük, ezt jelezze e-mailen.
(2) Személyes adatok felhasználása
Adatait kizárólag arra használjuk fel, hogy az Önnel kötött szerződést teljesíthessük.
(3) Az információk továbbadása
Health and Beauty személyes adatokat nem ad tovább harmadik személynek.
A Health and Beauty e-mailjeit a Health and Beauty partnerei csak akkor kapják, ha beleegyezésüket adták, vagy már partnerkapcsolatban vannak. Bizonyos kereskedelmi vevőcsoportoknak csak akkor küldünk kéretlen e-maileket, ha a címzett közvetlen üzleti tevékenységi területébe az információk beillenek. A címzett a hírleveleket bármikor töröltetheti.
(4) A személyes adatok módosítása, letiltása és törlése
A Health and Beauty ügyfelei bármikor lekérdezhetik saját felhasználói információikat. Felhasználói információi törlése érdekében kérjük, forduljon e-mailben a Health and Beauty-hoz.

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail