MOST duplán megéri!

A Beauty Forum magazinra előfizetni mindig megéri, de most különösen. Hogy miért?

Mert 8990 forintért egy éven keresztül automatikusan megkapod az új lapszámainkat, ráadásként pedig a tied a 14 234 forint értékű LADY STELLA ÉS GOLDEN GREEN GENOPEPTID ajándékcsomagunk is! 

Számoljunk csak! Ez igazán jó üzlet! 🙂

S, mit kell tudni a fantasztikus ajándékodról?
A sejtszintű öregedésgátló, bőrsejtmegújító Lady STELLA Genopeptid Ampulla és Szérum magas koncentrációban
tartalmazza az újgenerációs JuvelevenTM (Acetyl Hexapeptide-51 Amid) peptidet, amely bőrfeszesítő, tömörítő „face lifting” hatású. Növényi hyaluron-tartalma hidratálja a kötőszöveti kollagén- és elasztinrostokat. A speciális liposzóma szerkezetbe ágyazott Q10 koenzim véd az oxidatív stressz ellen. A Golden Green Genopeptid sminkbázis hatóanyagokban gazdag, gyöngyökbe zárt pigmenteket tartalmaz. Egyenletes, egészséges, halvány bronzos árnyalatot biztosít a bőrnek, gátolja az arc kifényesedését, tartóssá teszi a sminket.

Az ajándékcsomag tartalma:
• Lady STELLA Genopeptid Ampulla és Szérum
(Acetyl Hexapeptide-51 Amid –
Növényi hyaluron – Coenzym Q10)
• Golden Green Genopeptid sminkbázis

Az ajánlat 2019. június 16-tól augusztus 15-ig érvényes érvényes, a jelzett időpontig beérkezett előfizetési díj esetén. Az ajándékcsomagot a STELLA Zrt. postázza, az akció lezárását követően. Reklamáció esetén hívja a 06 1/470 5083-s telefonszámot!

Előfizetőinknek évi 10 lapszámot küldünk.

Tehát mégegyszer: egy éven keresztül automatikusan megkapod az új lapszámainkat, ráadásként pedig a tied a 14 234 forint értékű ajándékcsomagunk is! 

Katt ide! Rendeld meg most!

 

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail