Ismerd meg a kozmetikumot, amely bőrré válik

(Hirdetés) Hosszú idő után végre személyesen is találkozhatunk hamarosan, a Beauty Szakmai Napon szeptember 28-án, ahol a érdekes és hasznos előadások mellett megismerkedhettek azzal a hazai kozmetikummal is, amely bőrré válik. Gyertek, tartsatok velünk!

Idén szeptemberben már ötödik alkalommal szervezzük meg a Beauty Szakmai Napot. A mostani rendezvény a “New-aging az új évtized trendje” címmel, hazai szakemberek közreműködésével jön létre. Részt vehetsz izgalmas szakmai előadásokon, amelyeken  többek között azt járjuk körbe, hogy milyen hatóanyagok, gépek és eszközök állnak rendelkezésünkre, és hogy mire kell figyelni használatuk során – beleértve azt is, hogy mi az, ami e téren meghaladja egy kozmetikus kompetenciáját.

A részletes programért KATTINTS IDE! 

Idén is nagy hangsúlyt fektetünk a networkingre; a szünetek alatt lehetőség nyílik a kollégákkal, a kiállítókkal és az előadókkal való eszmecserére – és végül, de nem utolsó sorban a kedvezményes vásárlásra.

A DRHAZI standján a 100% természetes hatóanyagkozmetikumokat mutatják be, az érdeklődő megtapasztalhatják, hogy a készítmények valóban bőrré válnak. Itt egyúttal jelentkezhettek is Bio arcplasztika képzésekre és a kérdésekre a szünetben dr. Házi Edina kutató-fejlesztő ad választ.

Kannabisz, az anti-aging csodafegyvere? Hallgasd meg Te is Halmos Judit előadását! 

A belépőjegy ára: 13 900 Ft

A belépőjegy a Beauty Forum magazin 3 db lapszámát tartalmazza!

JEGYVÁSÁRLÁS 

Szeretettel várunk Téged is! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail