5 tipp az egészséges hajért!

Mit tehetünk azért, hogy a vendégeink haja folyamatosan ápolt legyen, nem csupán akkor, amikor kilépnek a szalonból? Lássuk el őket jó tanácsokkal! (x)
  1. Hajmosás

Fontos hangsúlyozni, hogy nem egészséges a mindennapi hajmosás. Az a legszerencsésebb, ha a  hajmosások között minimum 2 nap eltelik.

  1. Balzsam

A balzsam használata kötelező! Akkor is, ha nincs vegyileg kezelve (festve) a haj. Egy tévhit, hogy a balzsam zsírosítja a hajat. Minden haj számára megalkották a vegyészek a tökéletes balzsamot, amely a haj táplálását szolgálja.

  1. Hajvágás

Maximum három havonta hajat kell vágattatni, hiszen a hajvég elvékonyodik, elkopik. Annak, aki növeszti a haját különösen fontos, hiszen ellenkező esetben több kopik el a haj végéről, mint ami nő. Így azt érezheti a vendég, hogy jogos, hogy a haja sosem nő meg.

  1. Formázás

Sose használjunk maximális hőfokon a hajszárítót, hajvasalót. Elégeti a haj külső rétegét és elveszíti a haj a fényét. Hővédő spray segít a formázások alatti védelemben.

  1. Hajvégápoló olaj

Tévhit, hogy az olajtól zsíros a haj. Az ellenség a szilikon, amely bevonatot képez a hajon és nem engedi lélegezni a hajat. Ettől érezhetjük nehéznek a hajat, mert nem tud felszívódni és lerakódik a hajon.

További információk:

Telefon: ­+36/30-188-8032

E-mail: iroda@eternal.hu

AlterEgo Magyarország

www.violadora.com

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail