Fotó: pixabay.com

A cseresznyéskert varázsa

A House of Sillage egy amerikai haute parfumeria, amelyet Nicole Mather alapított 2011-ben. Kiváló minőségű illataikat gyönyörű kristályokkal díszített  és szeszélyes, fényűző, korlátozott kiadású"cupcake" palackokban kínálják, amelyek egyedi designokat mutatnak be, couture ékszereket idézve. A House of Sillage időtlen és elegáns illatokat kínál a legigényesebb ízlésnek. Egy új illat-márka, összesen 24 saját kiadású parfümmel rendelkeznek. A legkorábbi kiadás 2011-ben készült, a legújabb pedig 2017-től. A House Of Sillage illatokat Francis Camail és Mark Buxton parfümőrökkel közösen készítették el (x)

“Az egyik legemlékezetesebb dolog, amit gyerekként csináltam, a cseresznyeszedés volt a gyümölcsösben. Micsoda móka volt megtalálni a tökéletesen érett cseresznyéket. Körbe-körbe futkároztam a gyümölcsös melletti mezőn, hogy megtaláljam a legszebb pillangókat, miközben ettem a gondosan kiválasztott cseresznyéket. Ez a design magába foglalja az arabeszk szépségét, és emlékeztet engem az élet állandó változására, valamint a gyermekkor boldogságának tisztaságára. A legkedvesebb emlékek a legegyszerűbbek. ”
Nicole Mather, alapító vezérigazgatója

Cherry Garden

Az isteni eredetű cseresznyevirág mezők suttogják a gyermekkori titkokat, a mandula és a vanília édes érintése érződik a könnyű szélben. A Napsugarak lágy csókot nyomnak a bőrre, amely friss csodát rejt. Édes keleties, gyümülcsös, fás jegyekkel bír a Cherry Garden.

Top note: csábítóan elegáns szicíliai bergamot olaj

Heart note: fás és friss szantálfa

Base note: fényűzően érzéki fehér pézsma

Limitált kiadás

Extrait de Parfum: 20% parfüm olaj

75ml spray

(x)

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail