A környezetszennyezés károsító hatásai, és az igazi ellenszere!

Van olyan ember, akit ne érintene a környezetszennyezés? Aligha. A levegőben szálló por, pollen, füst apró, 2,5 mikronnál is kisebb szemcséi könnyen bejutnak a pórusokba. Sőt a nehézfém részecskék és gázok eljutnak egészen a sejtek mitokondriumáig, ahol azokat károsítják. Így a sejtek anyagcseréje nem működik megfelelően (x)

A szennyeződés ún. oxidatív stresszt jelent az egész szervezetnek. Növekszik a szabad gyökök száma. A bőrön megjelenő akné, gyulladások és tisztátalanság nagyon gyakran a környezetszennyezés rovására írható.

Szerencsére a SKEYNDOR POWER OXYGEN képes felvenni a harcot a környezetszennyezés bőrt károsító és öregítő hatásaival szemben.

  • védőpajzsot képez a bőrön
  • magas antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagai ápolják a bőrt
  • prebiotikumok biztosítják a megfelelő mikroflórát a bőr felszínén, így a bőr képes védekezni a felszínére kerülő baktériumokkal és gombákkal szemben
  • liposzómázott kertizsázsa kivonat támogatja a sejtek salaktalanító folyamatait. A kerti zsázsa különösen gazdag szulforafánban, ami a sejtanyagcséréhez szükséges enzimeket serkenti.
  • a perfluorodecalin és a kerti sarkantyúka kivonat biztosítja az oxigén szállítását a sejtekhez és segítik az sejtek oxigén felvételét. A Power Oxygen tehát nem oxigént juttat a bőrre/bőrbe, ami szintén fokozná a szabad gyökök képződését, hanem a sejtek saját anyagcsere funkcióit segíti.

Röviden: a Power Oxygen, védi, gyógyítja, méregteleníti a bőrt és támogatja az optimális anyagcseréjét.

A Power Oxygen szalonkezelés és otthoni ápolásra kifejlesztett szérum, krém és emulzió megoldást nyújt miden olyan esetben, amikor a bőrkép fakó, élettelen, megmagyarázhatatlan gyulladások és  pattanások jelennek meg.  Ideális minden városlakónak, dohányosoknak, azoknak, akik sok gyógyszert szednek, vagy éppen tisztító kúrába kezdtek.

1044 Budapest, Óradna u. 4
www.skeyndor.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail