A Pierre René Professional Magyarországon!

image-108b1e09e8087cf4385d837b393232fbd85554701a98b1a3efa94677e239f9db-VÚj, neves nemzetközi márka lépett színre a hazai piacon. A Pierre René Professional magyarországi képviselete a vállalat szellemiségének megfelelően magas minőségű szolgáltatásaival, minden igényt kielégítő forgalmazói háttérrel, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a luxuskozmetikai piac ismeretével áll a hazai partnerek rendelkezésére.

A Pierre René Professional készítményei az alapítás óta a legmagasabb minőséget képviselik: a folyamatos fejlesztések, a szakmai maximalizmus és a megújulás képessége, amely a céget és termékeit jellemzi, hamar lehetővé tette a márkának, hogy a szépségipar fővárosába is betörjön. Vitathatatlan, hogy a kozmetikai ipar központja Párizs, amelynek mára egyik aktív szereplője lett a Pierre René Professional is. A cég franciaországi központjának megnyitását gyorsan követte a nemzetközi piac meghódítása. A párizsi központból irányítják a nemzetközi értékesítést, és itt zajlik a folyamatos fejlesztés is – neves szakértők és designerek bevonásával.
A márka jelenleg több mint húsz országban van jelen világszerte, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek hipoallergének, bőrgyógyászatilag teszteltek, és jelentős részük parabén mentes.

A Pierre René Professional emellett a környezetvédelem iránt is elkötelezett, így szakemberei a kozmetikumok fejlesztése és tesztelése során nem végeznek állatkísérleteket, és az újrahasznosított csomagolóanyagok felhasználását helyezik előtérbe.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail