A SKEYNDOR újdonsága 2018 nyarán: UNIQCURE ampullák és MYMASK

Innovatív hatóanyag-komplexek otthoni ápolásra és expressz, úgynevezett. „Ebédidő” kezelésekhez, szalon használatra (x)

A Skeyndor saját laboratóriuma és fejlesztőcsapata több éves kutatás eredményeként hozta létre saját ampulla sorozatát. A nyolc féle high-tech hatóanyag koncentrátum közül minden bőrállapotra megtaláljuk a megfelelőt. Otthoni ápolás során használhatjuk kúraszerűen, azaz egymást követő 7 napban, napi 1 ampullát javaslunk, de egyes hatóanyagok alkalmankénti használat mellett is látványos eredményt adhat.

UNIQCURE RENEWAL PEELING CONCENTRATE

Tágpórusú, fakó bőrre. 15%-os bőrmegújító savak kombinációját tartalmazza (AHA, PHA, phytic sav).

UNIQCURE INTENSIVE HYDRATING CONCENTRATE

Hosszan tartó hidratációt biztosító ampulla, vízhiányos bőrre. Természetes hidratáló faktort (NMF), termálvizet, aminosavakat, malachit kivonatot és vitaminokat tartalmaz.

UNIQCURE SOS RECOVERY CONCENTRATE

Bőrnyugtató ampulla extra érzékeny, kivörösödésre hajlamos, és hajszálér tágulatos bőrre.  A gyulladásért felelős mediátorokat blokkolja. Feketeribizli, szívmag (Cardiospermum halicacabum) kivonatot, α-bisabololt és E-vitamin származékot tartalmaz.

UNIQCURE BRIGHTENING GLOW CONCENTRATE

Fakó, egyenetlen tónusú bőrre. Extra mennyiségű antioxidáns: 10% stabilizált C-vitamin származék, ALA-P és ferulic sav tartalmú hatóanyag bomba. Dohányosoknak, napfényre foltosodással reagáló, öregedő bőr számára ideális.

UNIQCURE DARK SPOT CORRECTING CONCENTRATE

Pigmentfoltokkal (napkárosodás, időskori) küzdő bőrre. Természetes hatóanyagai csökkentik a barnás és sárgás pigmentek termelődését és felhalmozódását (melanin és lipofuscin) a bőrben.

UNIQCURE INSTANT LIFTING CONCENTRATE

Fáradt, tónusát vesztett bőrre.  Azonnali ragyogás és látványos face-lifting hatás, ezért is hívjuk Hamupipőke ampullájának.  Fontos alkalmak előtt érdemes bevetni.

UNIQCURE WRINKLE INHIBITING CONCENTRATE

Intenzív ránctalanító, ráncmegelőző koncentrátum. Botox-elven működő hatóanyagai (aminosavak és peptidek), a mimikai izmok ellazításával csökkentik a ráncok megjelenését.

UNIQCURE REDENSYFING FILLING CONCENTRATE

Tónusát vesztett, petyhüdt, érett bőrre. Sejtszinten segít visszaállítani a bőr tömörségét, feszességét. 3D-s bőrfeltöltő hatás.  Hidrolizált kollagén és proteoglikán tartalommal.

Az ampullák kiválóan ötvözhetőek a Skyendor 5 perces hatóidővel működő MyMaskokkal. A MyMaskok a föld ajándékaival – gyümölcsökkel, ásványvizzel vulkáni homokkal, aktív szénnel és féldrágkő kivonattal- szépítenek.

A Fruit Jam enyhe gyümölcssavval és epermagokkal újítja meg a bőrt, a Dark Charcoal vulkáni homokkal és aktív szénnel méregtelenít, a Fresh Sorbet malachit kivonattal, gleccser vízzel fokozza a  bőr hidratációját.  A rövid hatóidő és élményszerű illatok, változatos textúrák, az ampullákkal kombinálva és egy rövid masszázssal megkoronázva már 30 perces kezeléssel hosszantartó és látványos eredményt nyújtanak.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail