AlterEgo Italy: A The Neverland Collection szemináriumon jártunk

A nemrég piacunkra érkezett AlterEgo Italy salon exclusive termékcsaládot forgalmazó Eternal Beauty a Lurdy Konferencia Központban rendezte meg a The Neverland Collection szemináriumot. A nagy létszámban jelenlévő szakmabeliek testközelből érezhették az olasz stílust, a legújabb trendeket. A fellépő fodrászok a frizura trendeken túl rengeteg praktikát, apró trükköket sajátíthattak el (x)

 

A nap folyamán a szakma három kiemelkedő alakja Viola Dóra, Deres Nóra és Koltai Zoltán mesterfodrászok voltak, akik szakmai alázatukkal és precizitásukkal mutattak be a modelleket. Kilenc frizurát láthattuk, egyaránt találkozhattunk röviddel-hosszúval, extrémmel – alkalmival, izgalmas színekkel.

 

 

 

Viola Dóra a hosszú hajakért volt a felelős, különböző szín kompozíciókat, vágási-, és finishelési technikákat mutatott be. Munkája közben kitért a színek keverési lehetőségeire, az anyagok használatának a sokszínűségére, praktikáira. A helyes olló tartásra, ami elengedhetetlen a precíz hajvágáshoz. Dóra kezei alól hétköznapokban is könnyen elkészíthető frizurák kerültek.

 

 

 

 

Koltai Zoltán egy férfi hajvágást, és -festést, illetve egy női extrém szín kombinációt mutatott be a Just Color segítségével. Egy női rövid frizurát is alkotott, amely tökéletesen átültethető a hétköznapokba. Iránymutató volt, hogyan is változik a divat. A legújabb trendeket megmutatják sokkal inkább a mélyebb és sötétebb árnyalatok dominálnak a jövőben.

 

 

 

Deres Nóra a tőle már megszokott gyönyörű alkalmi kontyokat láthattuk.  Sikerült mindenkit elvarázsolnia a gyönyörű alkotásaival. Bevezetett minket a helyes lakk használatba, ami elengedhetetlen a tökéletes konty készítéshez. Láthattunk tőle szalontechnikát és gyönyörű épített kontyokat.

AlterEgo Italy The Neverland Collection szemináriumot négy szóval tudjuk összegezni: legújabb trendek, csapatszellem, szakmaiság, közvetlen kommunikáció. Reméljük mielőbb viszont látjuk az AlterEgo Hungary csapatát.

 

További információk:
Telefon: ­+36/30-188-8032
E-mail: iroda@eternal.hu

AlterEgo Magyarország

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail