Artistry Eyebrow – Az észrevehetetlen szemöldöktetoválás

(Hirdetés) A szemöldöktetoválásoknak létezik egy olyan speciális módja, amiről csak a szakavatott szemek képesek megállapítani a tetoválás mivoltát. Az összhatás persze hihetetlenül látványos, - például egy hiányos szemöldök esetében-, de mivel egyáltalán nincs tetoválás jellege, a nők azon rétegének figyelmét is felkeltheti, akik mélyen ellenzik a tartós beavatkozásokat, beleértve a sminktetoválást. Ha pedig náluk bizalmat tudunk építeni, akkor új lehetőség nyílik meg a vendégkör építésre.

Ha a saját szemöldök nem eléggé dús, akkor ez a módszer nyújtja a legtermészetesebb összhatást. Finom hangsúlyozásra, formai alakításra ideális, a természetes megjelenést kedvelő nők legmegfelelőbb választása lehet.

Az Artistry tetoválásoknak létezik egy kissé karakteresebb, dúsabb összhatást nyújtó változata: az Artsitry Deluxe, amely szintén rendkívül természetes végeredményt ad, de az így készült szemöldök már hangsúlyosabb szerepet kap az arcon. Több szálat tetoválunk és a szálak közé finoman satírozunk, hogy a végeredmény tökéletesen élethű legyen.

Patkós Alexandra évekig kereste azt a módszert, amellyel tökéletes szemöldököt készíthetünk úgy, hogy teljesen valódi hatást érjünk el, mígnem rátalált az ideális technikára és meghonosította azt Magyarországon is. Míg a hagyományos száltechnika kifinomult módszer ugyan, de mégsem varázsol el minden nőt, addig az Artistry szemöldöktetoválást minden vendég ámulattal fogadja, a nőknek ugyanis szemöldök kérdésben a legfontosabb szempont a természetesség. Ha ezt garantálni tudjuk nekik boldogan és lelkesen vágynak a sminktetoválás nyújtotta előnyökre.

Az Artistry Eyebrow és Deluxe Patkós Alexandra nevéhez fűződő, egyedülálló szemöldöktetoválási technika, mellyel a legrealisztikusabb hatás érhető el. Különlegessége az egyén szemöldök szálirányaihoz tökéletesen illeszkedő szálrendezés, az extra vékony szálak és a hosszantartó és szép gyógyult eredmény.  Alexandra már 7 éves tapasztalattal rendelkezik ebben az eljárásban és ismeri a hosszú távú eredményeket is. Magának a technikának az oktatása is szigorú rendszerben történik és az Artisry képesítés megszerzése is előre meghatározott protokoll szerint szabályozott, biztosítva ezzel a mindenkori magas színvonalat. Az Artistry oklevél egy olyan minősítés, ami nem magának a tanfolyamnak az elvégzéséért jár, hanem egy komoly szempontok szerinti követelményrendszer áll mögötte. A tanfolyam után Alexandra online tarja a kapcsolatot minden tanulóval, támogatva, bátorítva őket, segítve a fejlődésüket.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail