AZ EGYEDÜLÁLLÓ HYAMATRIX® HATÁSMECHANIZMUS

Az anti- aging kezelések kínálata napjainkban igen sokféle és sokrétű, természetesen akadnak közös pontok, mind a hatásmechanizmus, mind az alkalmazott hatóanyagok területén.

A korszerű bőrfiatalító kezelések nem csupán hiánypótlásról, hidratálásról szólnak, nemcsak a korrekciókra, hanem a bőr saját lehetőségeit kihasználó stimulációkra, azok optimalizálására is nagy hangsúlyt fektetnek.
Az ilyen típusú kezelések gyakori hatóanyaga a hyaluronsav, amely azon kívül, hogy rendkívüli hatékonysággal hidratálja a bőrt és ránctalanít, antioxidáns, antimikrobiális és kimagasló szövetregeneráló, sebgyógyító hatásáról is közismert. Fontos szerepet játszik a sejtek működésében, annak szabályozásában.
Arról viszont kevesebb szó esik, hogy ahhoz, hogy a nedvességpótláson kívül egyéb, fontos fiziológiai hatása is érvényesülni tudjon, két problémát kell megoldani: egyrészt a nagy molekulaméret ellenére sikerüljön bejuttatni nagy mennyiségben a bőr mélyebb rétegeibe, másrészt, hogy ott hosszabb ideig, egy teljes szövetmegújulási periódusig bent is maradjon ez a nagy biodegrabilitású hatóanyag, sőt! Bestrukturálódjon a mátrixba, és ellenálljon a metalloproteáz enzimek hatásának.
(Enélkül a bőrbe bejuttatott hyaluronsav kb. 72 órát követően elbomlik)

A HYAMATRIX® innovatív cosmeceutical termékeinek kulcskomponensei, a
– destrukturált hyaluronsav ( 40 kDa és 10 nm)
és a
– HYAMATRIX Mátrixpeptid, valamint egyéb strukturáló és regulator peptidek (glikoproteinek, karnozin, stb)
hatékony megoldást kínálnak a problémákra.

További részletes információ az oktatásainkon elérhető!

info@hyamatrix.eu
06 1 269 5691

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail