Azonnal látható eredményt hoznak a MÁDARA bőrfeszesítő kezelések

(Hirdetés) Egyre több kozmetikustól hallani a tapasztalatot, hogy egyre ritkulnak a hagyományos, arctisztító kozmetikai kezelések, helyettük pedig a látványos, azonnali eredményeket ígérő ránctalanító kúrákat keresik. A trendhez és a vendégigényekhez természetesen a MÁDARA is igazodott, és több, célzottabb, a különböző korosztályok és bőrproblémák igényeire fejlesztett kozmetikummal és kezelési protokollal látta el a MÁDARA kozmetikusait. Ismerd meg a MÁDARA organikus liftingjeit!

Ultimate facelift kezelések érett és megereszkedett bőrre

Sok helyen halljuk, olvassuk, hogy a bőr öregedési folyamatai már a 20-as években elkezdődnek, és már ekkor érdemes célzottan foglalkozni a ráncok megelőzésével. Sokan mégis csak az első ráncok megjelenése után fordulnak kozmetikushoz, látványos eredményeket, azonnali hatást várva.
Az érett, megereszkedett bőr feszesítésére, azonnal eredmények elérésére tökéletes választás az Ultimate facelift kezelés. A 10 lépéses kezelési protokoll több MÁDARA nagyágyút, bőrfeszesítő ampullát, Superseed olajat, bőrfeszesítő maszkot és szemránckrémet, valamint egy 3 lépcsős lifting masszázst is bevet a látványosan feszesebb eredmény érdekében. A kezelés feszesíti az arcbőrt, segít helyreállítani az arckontúrt, hatása azonnal észrevehető.

A részletes kezelési protokoll már elérhető a MÁDARA hivatalos kozmetikusai számára.

ÚJDONSÁG – Bőrfeszesítő Booster kezelés lifting koncentrátummal

A MÁDARA új, mélyrétegű, aktív hatóanyagokat tartalmazó Amino-fill 3D Lifting Booster koncentrátumaival végzett kezelések bőrtípus szerint személyre szabhatók.

A különböző kezelések hatására

  • visszaállítható a bőr optimális hidratáltsági szintje,
  • csökkenthetők a már meglévő ráncok,
  • eltüntethetők a fáradtság jelei,
  • visszaállítható az arc kontúrvonala,
  • javul a bőr megjelenése,
  • és újra fényesebb, ragyogóbb lesz arc arcbőr.

A kezeléseket kizárólag professzionális MÁDARA kozmetikusok végezhetik, csak részünkre áll rendelkezésre a részletes kezelési protokoll.

A bőrfeszesítés a kozmetikában kezdődik, de otthon folytatódik!

A bőrfeszesítő és ránctalanító kezelések ugyan a kozmetikában kezdődnek, a megkezdett kúrák azonban otthon ugyanúgy folytathatók, ehhez a MÁDARA pontos tanácsokat is kidolgozott, amelyhez lakossági termékek is rendelkezésre állnak. Ezek a MÁDARA kozmetikusoktól azonnal beszerezhetők, ezáltan nemcsak a megkezdett kezelések hatása hosszabbítható meg, de a vendég személyre szabott, a bőréhez tökéletes passzoló kozmetikumot használhat. Te pedig kozmetikusként pedig növelheted a törzsvendégeid számát, valamint a bevételedet.

Ismerd meg a MÁDARA bőrfeszesítő kezeléseit!

Vedd fel a kapcsolatot a MÁDARA márka hivatalos magyarországi forgalmazójával!

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail