Egy új hely Pesten, ahol a szépségtrendek születnek!

Ne csak kövesd, diktáld a divatot a szépségápolásban is! A Beauty Pest Brow Bar-ban az elsők között próbálhatod ki a YUMI™ LASHES tartós szempilla-göndörítést (x)

A szempilla-göndörítés technikát először 2008-ban mutatták be, világszerte elismert forradalmi újításnak számított. A YUMI™ LASHES egy új technológia, mely műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. Lehetőség szerint kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.

A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett – amely során csak meghajlítják a pillákat – a YUMI™ LASHES  a szempillákat felfelé fordítja, – ezáltal hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz a pilláknak – hosszabb és szélesebb megjelenést biztosítva. A kezelés végén ápoló olajat helyezünk fel a pilládra, hogy tekinteted még ragyogóbb legyen.

A kezelés 60 percet vesz igénybe. Az eredmény akár 8-12 hétig is tarthat.

Akinek köszönhetjük…

Sandra Viglino bőrpigmentológus és neves szaktekintély a tartós sminkkészítés területén. Elismertségét Svájcban és Európa szerte minőségi munkái során szerezte. Svájci és nemzetközi klienskörrel rendelkezik, kapcsolatban áll a genovai Les Hôpitaux egyetemmel, valamint genovai és Canton Vaudi-i magánklinikákkal. Szintén együttműködik svájci doktorokkal, ismert bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel és szakorvosokkal.

Sandra szerepelt számos TV műsorban, mint például a Dolce Vita és a Bon Entendur.
Karrierje során munkái megjelentek több szépségápolással kapcsolatos magazinokban és újságokban. Szempilla hosszabbításával kapcsolatos képzései és szempilla ápoló termékei nagyon sikeresek, ennek eredményeként folyamatosan piacvezetővé lép elő.

Sandra Viglino küldetésének tekinti, hogy a megfelelő tanácsot és kezelést biztosítsa minden nő számára, hogy megvalósíthassák álmaik szempilláját. Nem csak azt árulja el, hogyan lehetnek hosszabb vagy szebb szempilláid, hanem hogyan kerül az egész tekinteted átformálásra.

Próbáld ki az elsők között YUMI™ Lashes kezelést, vagy jelentkezz tanfolyamainkra, melyet egy nemzetközileg elismert, külföldi tréner tart! Részletek és jelentkezés a beauty.pest.brow@gmail.com e-mail címen vagy a +36-70-9080-800-as telefonszámon!

www.facebook.com/beauty.pest.brow

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail