BIODROGA epigenetika konferencia

(Hirdetés) A BIODROGA magyarországi csapata január 31-én szervezi meg konferenciáját az elegáns La Prima Fashion Hotelben, melynek változatos témái egybegyűjtenek mindent, amelyre egy XXI. századi kozmetikusnak szüksége van.

Miért az epigenetika a konferencia fő témája? A genetikai kutatás legújabb vívmánya most éri el a kozmetikai piacot, így a BIODROGA konferencia résztvevői elsőként sajátíthatják el két kiemelkedő előadótól mi is az epigenetika, hogyan befolyásolja az életünket, illetve ez a kutatási terület miként érinti a kozmetikát.

Az esemény sztár előadója a 2019-es év „legsármosabb úriembere”, Árpa Attila. Attilát nem csak megnézni, meghallgatni is érdemes, hiszen saját bőrén tapasztalja, mennyire fontos a megfelelő időgazdálkodás – hogy mindenre jusson idő. Ehhez hallhatunk pár hasznos trükköt a színészként, producerként, forgatókönyvíróként és apaként is helytálló Attilától.

Barna Alexandra elárulja, hogyan adjunk el kozmetikai terméket és kezelést a kozmetikus legfőbb partnereinek, a női vendégeknek, míg Pesti Antal elkalauzol bennünket a tudatos pénzügyi tervezés világába – érthetően és élvezhetően. Előadásaikból megtudhatjuk, hogyan érdemes a kozmetikus munkafolyamatokat beárazni, hogy ez ne csak hobbi, hanem megélhetés is legyen.

A konferencia zárásaként kiosztják a 2019-es év díjait a legjobban teljesítő BIODROGA kozmetikusoknak.
A BIODROGA VIP partnereinek és előadóinak az estét egy kellemes vacsora koronázza meg.

Információ és jelentkezés: www.biodroga.hu; 70/775-5575 és drszepseg@gmail.com


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail