Bőrápolás szívvel-lélekkel

(Hirdetés) Ha Te is imádod a hivatásod, akkor tudod, hogy csak szívvel-lélekkel lehet csinálni, máshogyan nem érdemes. Mi az Afrodita Cosmetics-nél is ezt valljuk, ezért köteleztük el magunkat a kiemelkedő minőségű szépségápolás mellett.

Az Afrodita készítmények nagyon gyorsan kedveltek és keresettek lettek a kozmetikusok és vendégeik körében: természetes alapanyagokból készülnek, jó velük dolgozni, a széles termékpaletta garantálja, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást, és elérhető áron kaphatók.

Különleges megoldásaink közül kiemelkedik a Win Up Lift, amely egy „ráncbefagyasztó” anti-aging kezelési eljárást és termékcsaládot foglal magában, illetve a Borterápia, amely a rezveratrol éltető erejével dolgozik, és kapszulákba zárt formájában erős antioxidáns hatással rendelkezik.

A termékeinkkel dolgozó kozmetikusok számára remek hangulatú szakmai képzéseket tartunk, de csapatunk egyben egy baráti közösség is. Fontos számunkra a tanulók és a friss kozmetikusok támogatása.

Reméljük, hogy a jövőben minél több kozmetikust és vásárlót köszönthetünk körünkben!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail