Bőrápolás? Természetesen!

A L'AMIA NATURA kozmetikumok prémiumkategóriás, saját fejlesztésű és készítésű, 100 %-ban tiszta és természetes összetevőkből álló, magas hatóanyag koncentrációval rendelkező termékek, melyek alapanyagait a Föld különböző pontjairól- az adott növények legoptimálisabb termőterületeiről – szerezzük be (x)

Natúr kozmetikumainkkal és alapanyagainkkal a kozmetikai kezelések széles palettáját tudjuk lefedni. Kiemelkedő szempont, hogy gazdag és folyamatosan bővülő termékkínálatunknak köszönhetően, partnereink személyre szabhatják a kezelésmeneteket vendégeik részére, legyen szó bőrápolásról, bőrgyógyításról vagy testkezelésekről egyaránt.

A L’AMIA NATURA SPA és kozmetikai termékvonal az aromaterápiára épül. A SPA élményt az aromaesszenciás rituálék koronázzák meg, amelyek  testet és lelket körbeölelő kényeztetésen alapulnak, hosszútávon biztosítva a vendégek magas fokú elégedettségét. Mindezek mellett  hotelek, egészség- és wellness központok számára egyedi arc-és testkezeléseket, terápiás módszereket és személyre szabott protokollokat kínálunk. Annak érdekében, hogy a partnereinkkel való közös munkát – a  L’AMIA NATURA márkával és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal – kimagasló szinten tarthassuk, partnereinknek folyamatos továbbképzéseket és szakmai konzultációkat nyújtunk.

 

www.lamianaturashop.com

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail