Bőrvédelem természetesen

A hosszú tél után, tavasszal és nyáron szívesen fekszünk ki a napra, hogy felmelegítsük testünket, lelkünket. Ám sajnos ilyenkor nem gondolunk azokra a károsodásokra, amiket a napsugarak okoznak bőrünkön. Manapság az UV-sugárzás egyike a legfontosabb tényezőknek, amelyek a bőr idő előtti öregedését okozzák. Az idő előtti öregedés jeleinek kialakulásában nagy jelentősége van az UVA illetve az UVB sugaraknak (x)

Az UVA sugaraktól ugyan nem égünk le, de ezek a sugarak okozzák a ráncok kialakulását, és a bőr öregedését. Az UVB sugarak a bőr barnulásáért, leégésért, valamint a káros elváltozásokért felelősek. Nyár elején nagyon sok cikk szól arról, hogy legyünk nagyon óvatosak a napozással. Sokszor olvashatjuk azt a bizonyos SPF rövidítést is, mely a Sun ProtectionFactor, vagyis a fényvédő faktor rövidítése. Ám kevesen tudják sajnos, hogy pont az UVA sugarak azok, amik áthatolnak a szélvédőn, a felhőkön, sőt a ruhán is.

Hogyan hat az UV-sugárzás a bőrre?

A napsugárzás hatására a bőrön mély ráncok, pigmentfoltok, értágulatok és szürkés szarumegvastagodások jelenhetnek meg. Az UV-sugárzás hatására csökken a bőr rugalmassága, vízhiányossá válik, és a bőr feszességét adó kollagén lebomlik. Ezek hatására megjelennek az apró ráncok, redők, illetve szabadgyökök képződnek, amelyek a korai öregedésért felelősek – a bőrfelszín egyenetlenné válik, májfoltok alakulhatnak ki. A bőr immunrendszere gyengül, lassul a bőr megújuló folyamata.

A NATURA BISSÉ FÉNYVÉDELEM

Ahogy azt már megszokhattuk a NATURA BISSÉ-től, a spanyol cég a kozmetikai kutatás-fejlesztés élvonálban jár, emellett termékeinek és kezeléseinek legfőbb célja mindig a bőr öregedési folyamatainak megelőzése. Így fejlesztette ki az egyedülálló C+C olajmentes fényvédő krémet, a C+C OIL FREE MACROANTIOXIDANT®  SUN PROECTIONSPF 30 krémet.

A C+C olajmentes MakroAntioxidáns tartalmú öregedés elleni napvédő krém SPF 30-as UVB és UVA fényvédelemmel rendelkezik. Ez a napvédő az egyedüli kozmetikum a világon, mely tartalmazza az erőteljes, és újonnan felfedezett természetes makromolekulát, a MakroAntioxidáns (Macro-Antioxidants®) hatóanyagot. Ennek a szabadalmazott folyamat által a gyümölcs héjából kivont erőteljes hatású antioxidánsnak kivételes képessége van a szabadgyökök semlegesítésére, ezáltal a bőr védelmére, emellett hatása hosszabb ideig tart és jótékony hatásaik sokkal kiterjedtebbek, mint a hagyományos antioxidáns tartalmú készítményeké. Megvédi a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól, segít megelőzni és kijavítani a napsugarak által okozott bőrkárosodásokat, megelőzni a bőr gyulladását és irritációját, az idő előtti bőröregedés okait. Biztosítja a bőr megfelelő D-vitamin szintjét, és nem utolsó sorban olajmentes, könnyed textúrája bársonyossá varázsolja a bőrt, intenzíven hidratálja azt, és megelőzi a bőrszárazságot.

A NATURA BISSÉ C+C olajmentes MakroAntioxidáns napvédő krém elsőszámú választás a napsugárzás káros hatásai elleni védelemre.


AilaBeauty Kft
A Natura Bissé magyarországi kizárólagos forgalmazója
1054 Budapest, Aulich u. 5.
Tel.:+36 70 358 7402
www.ragyogobor.hu
info@ragyogobor.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail