ClinicCare – az egyik legdinamikusabban fejlődő kozmetikum márka

(Hirdetés) A svéd ClinicCare kozmetikumok magyarországi forgalma 2018-ban az előző évhez képest megduplázódott, és az eladási számok 2019-ben is folyamatosan növekednek. Hihetetlen sikere annak köszönhető, hogy aki csak próbálta (kozmetikusok és vendégek egyaránt), újból ezt rendeli és ajánlja másoknak is.

Az, hogy a ClinicCare ilyen dinamikusan növekszik Magyarországon azért is kiemelkedő, mert a kozmetikumok piacán rendkívül nagy a túlkínálat. Hogy miért kezdtük el mégis forgalmazni? Mert, amikor kipróbáltuk, bennünket lepett meg legjobban az eredmény. Sima, hidratált, egészséges arcbőr, kisimult ráncok és hosszú távú hatás… problémás bőr esetén is.

A ClinicCare kozmetikumok magas aktív összetevői elsősorban természetes hatóanyagok és esszenciális növényi kivonatok, amelyeket tudományos kutatások eredményeivel kombinálnak. A természetes hatóanyagok mellett olyan egyedi, forradalmi összetevőket is tartalmaznak, mint a kis molekulasúlyú hialuronsav, a selyem peptidek, a növekedési faktorok és a nano-beágyazás.

A ClinicCare kozmetikumcsalád palettáján a professzionális termékek mellett olyan multifunkcionális kozmetikumok is megtalálhatóak, amelyek otthonápolásra is ideálisak. Így a professzionális kezelési protokollokkal elért eredményeket a vendégek otthon is szinten tarthatják. A ClinicCare termékek forgalmazása szempontjából a kozmetikusok biztonságban vannak, hiszen kizárólag professzionális felhasználók számára tettük elérhetővé őket, azaz a vendégek csak a kozmetikákban és bőrápolással foglalkozó szakembereknél találkozhatnak vele.

És még egy fontos érv a ClinicCare mellett! A termékeket használó kozmetikusoktól nem kérünk kizárólagosságot. Nem írunk elő kvótát, mindenki annyit vesz belőle és akkor, amennyire és amikor szüksége van.

A Center Kft-nél a ClinicCare márkának saját tanácsadója van, akihez (és mindig ugyanahhoz) nyugodtan fordulhatsz, bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keresd Baracsi Hajnalka kozmetikus terméktanácsadót, szívesen megmutatja Neked ezt a fantasztikus termékcsaládot, sőt, egy kezelést is megcsinál, ha szeretnéd.

Baracsi Hajnalka: (+36 1) 265-5223, (+36 1) 343-2975
hajnalka.baracsi@centerkft.eu
www.clinic-care.hu | www.kozmetikaigep.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail