Kozmetikustanulók és felkészítő tanáraik a 2. Országos Diákolimpián

A jövő kozmetikusai versenyeztek

Lezajlott az elődöntő! A 2. Országos Kozmetikai Diákolimpián 7 szakiskola részvételével 10 csapat mérte össze ma a tudását. A 30 kérdésből álló kérdéssort különböző iskolák szaktanárai segítségével állítottuk össze.

A 2. Országos Kozmetikai Diákolimpián hét szakiskola részvételével tíz csapat mérte össze ma a tudását. A harminc kérdésből álló kérdéssort – amelyet most közzé is teszünk – különböző iskolák szaktanárai segítségével állítottuk össze. A megoldásra a diákoknak egy óra állt a rendelkezésére.

Gratulálunk a résztvevő iskolák diákjainak: Corvin Köz Oktatási- és Vizsgaközpont, Dunaújvárosi SZC Lórántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, SZKI és Kollégiuma, Pécsi Szakképzési Centrum Simonyi Károly Szakgimnáziuma és SZKI, Pedi Suli Kft., Soproni SZC Handler Nándor SZKI, Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakgimnáziuma és SZKI, Szombathelyi Szolgáltatási SZC.

A versenyfordulónak a Converzum nyelvi közösségi tér adott otthont, amelyet ezúton is köszönünk.

A verseny döntőjére a Beauty Forum szakkiállításon kerül majd sor november 4-én, szombaton, 11 órától. A most továbbjutó hat csapat közül végül egy állhat majd fel a dobogó legfelső fokára.

Gyertek el minél többen, szurkoljunk együtt a jövő kozmetikusainak! 

A kérdéssort letöltheted itt!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail