Egy hely, ahol minden a nőkről szól!

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet fő profilja a kozmetika, azon belül is többnyire az arckezelések. Emellett igénybe vehetőek testkezelések, vegán termékekkel végzett pedikűr-manikűr szolgáltatások, de gyógytornász, gyógymasszőr is kiegészíti a portfóliót (x)

A test- és arckezelések során a saját fejlesztésű és gyártatású organikus (Ecocert) minősítésű termékeken és a kezelések személyre szabását segítő esszenciális anyagokon túl igyekszünk az elektrokozmetikai megoldásoknak azon körét is igénybe venni, amelyek képesek a bőr saját funkcióit serkenteni és/vagy bizonyos hatóanyagok mélyebbre juttatását elősegíteni. Hidroabrázió, mikrodermabrázió, iontoforézis, ultrahang, test- és arc rádiófrekvencia, elektroporáció, mezopen, soft-lézer, polarizált fény kibocsátására alkalmas lámpa (Polarisol), pecsét masszázskészülék, kriokészülék, mechanikusfej-hát-lábmasszírozó gépek, hullámmasszázs-készülék, és még sorolhatnánk, amelyek segítik a mindennapi munkánkat.

A Nőintézet napi munkáját 5-8 munkatárs végzi, akiket időnként a szakmával ismerkedő kozmetikus tanulók, továbbá a háttérmunkákban résztvevő szakemberek (vegyészmérnökök, marketingesek, stb.) is kiegészítenek. Folyamatos képzésük támogatását a Nőintézet fontosnak, mit több, feltételnek tartja a minőségi munkavégzéshez.

A vendégek kényelme érdekében naponta két alkalommal francia gyártású süteményeket sütünk vendégeink számára, melyekhez cukormentes szörpöket, teákat, saját víztisztító-rendszerünkön keresztül átszűrt, hormonmentesített vizet kínálunk.

urmegorzo_beautyforum
Úrmegörző

Úrmegörző is van

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet 2010-ben alakult és 2015-ben nyitotta meg mai 300 nm-es, 3 szintes, 5 kezelőhelyiséges épületét, amelyet gyönyörűen parkosított, 1000 nm-es kert vesz körül. Az épületben egy gyermekmegörző és a férfiak számára, várakozásra szolgáló “úrmegörző” helyiség egyaránt helyet kapott. A mozgáskorlátozottakra és kisgyermekesv endégekre gondolva akadálymentesített megoldásokat alkalmaztunk az épület teljes kialakításakor.

A Nőintézet épülete a Római-part emblematikus ős-platánfás utcájának egyik impozáns villaépületében kapott otthont. Miliőjével és belsőépítészeti megoldásaival az 1900-as békebeli évek világának ártatlan báját kívánja megidézni. Fontos volt, hogy benne minden “igazi”, míves és értékálló legyen. És habár az épület stílusában egy 100 évvel ezelőtti világot idéz meg, a falakban rejlő technikai megoldások és a mindennapi életet kiszolgáló eszközök (pl. audio-rendszer, környezettudatos napelemes energiaellátás, stb.) maximálisan 21. századiak.  A kert kialakításában kertépítészek segítenek, a belső tér dekorálását pedig hetente újítják meg profi virágkötők.

Vintage Beauty Kozmetikai Termékcsalád:

A szalon tulajdonosa, Szakonyi Eszter 2013-ban jelentette meg Időtlen szépség c. könyvét, mely a szépségápolás történetét hivatott feleleveníteni. E könyv sok szempontból sorsfordító volt. Rádöbbentett bennünket mindarra, ami hiányzik a mai szépségiparból. Ezt a hiányt úgy gondoltuk, magunk szüntetjük meg azzal, hogy önálló termékfejlesztésbe kezdünk, és megpróbáljuk azt a tiszta minőséget létrehozni, amelyet méltónak találunk a vendégekhez, magunkkoz és a szakmához.

A 2014-2015-ös év során kifejlesztettük saját kozmetikumcsaládunk első tagjait, amelyek 2015 nyarától Vintage Beauty Kozmetikai Termékcsalád néven találhatóak meg többek között szalonunkban, webáruházunkban és Zólyomi Zsolt parfümeriájában, a budapesti Fashion Street-en.

Ezen kozmetikumok alapanyagait a világ “négy sarkából” magunk gyűjtjük össze, kizárólag igazoltan bio forrásból. A termékeknek nem csak a kabin, de a lakossági verzióit is kialakítottuk azért, hogy a vendégek két kezelés között is fenn tudják tartani az elért bőrállapotot.

A Vintage Beauty Kozmetikai termékcsalád szérumai 2017-ben megkapták az egyik legszigorúbb globális bio minősítőszervezet, az ECOCERT organikus minősítését, mellyel jelenleg Magyarországon kizárólag ezen kozmetikumok rendelkeznek.

 

Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet
1031 Budapest, Nánási út 40/a.

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?