Egyedülálló kezelések az új HELIA-D Professional mintaboltban

(Hirdetés) Az első sikeres referencia szalon megnyitása után újabb Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt nyílt az V. kerület szívében. Így már nem csak Budán, de Pesten is elérhető a Helia-D Professional márka.

(Hirdetés) Az első sikeres referencia szalon megnyitása után újabb Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt nyílt az V. kerület szívében. Így már nem csak Budán, de Pesten is elérhető a Helia-D Professional márka. Mintaboltjainkban lehetőség nyílik kozmetikus partnereink számára vásárlásra és oktatásokon való részvételre is. Alaptréning, Őssejtes és C-Vitaminos oktatás, Mezoterápia oktatás várja a tanulni vágyó kozmetikusokat, hogy csak pár népszerű képzésünket említsük.

Minden hétfőn szakmai napot tartunk, melynek keretein belül vásárlási kedvezményekkel, oktatásokkal, termékbemutatókkal és kedvezményes kezelésekkel várjuk minden partnerünket szeretettel! A kedvezményes napokon kozmetikusaink 4.800 Ft-os kedvezményes áron próbálhatják ki 50 perces arckezeléseinket.

A Szakmai napokról, kedvezményekről, oktatásokról, referencia szalon lehetőségéről további információért hívd Szalonjainkat:

BUDAI SZALON

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 11./A

+36 30 177 81 05

 

PESTI SZALON

1054 Budapest, Báthory u. 5.

+36 30 682 56 76


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail