Egykomponensű savak

(Hirdetés) A kémiai hámlasztásoknak számos jótékony hatását ismerjük. Használatuk során a különböző erősségű savakkal eltérő mélységig „roncsoljuk” a bőr felső rétegét. Hatásukra a bőr különböző problémáit effektíven tudjuk megszüntetni, mivel a kóros felület egy egészséges ragyogó bőrré változik.

A kémiai hámlasztás olyan non-invazív eljárás, melynek során a kezelt felület roncsolódik, ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusa beindul, így a terület regenerálódik és megújul. Az új bőrsejtek 28 nap alatt megérnek és elérkeznek a bazális rétegtől a legfelső rétegig. Ez a bőr normális hámlási folyamata. Korunk előrehaladtával ez a folyamat csökken, ezért fiatalságunk fenntartása érdekében a savak használata elengedhetetlen.

A MESOSYSTEM kémiai peelingjei a ráncok, gyulladt, aknés bőrök és a pigmentfoltok elsőszámú fegyverei.

Savjai között megtaláljuk az egykomponensű és a többkomponensű peelingeket is. Míg a többkomponensű peelingeket 10-12 naponta lehet használni, addig az egykomponensű peelingeket 28 naponta. Ebből is látszik, hogy az egykomponensű savakat célzott bőrhibára kúraszerűen érdemes használni, és hat alkalom letelte után elképesztően látványos változást tudunk elérni akár pattanásos, gyulladt vagy májfoltos bőr esetében.

A MESOSYSTEM 15%-os és 20 %-os szalicilsavja a legjobb megoldást nyújt a pattanásos, heges, gyulladt bőr kezelésére, illetve a probléma teljes megszüntetésére. Használatával a probléma okát szüntetjük meg, ezáltal megkíméljük vendégünket a havonta esedékes tisztítástól, ami roncsolást okozhat a bőrön, és valljuk be, nem is túl kellemes érzés. A MESOSYSTEM azt a célt tűzte ki, hogy lassan, de biztosan ezeket a tisztító/nyomkodós kezeléseket száműzze a kozmetikában igénybe vehető szolgáltatások közül, hiszen minden vendég szebben szeretne távozni a szalonból, mint ahogyan betért oda.

Szalicilsavval végzett 6 alkalmas hámlasztás a kúra végén.

A kezelést mindig gondos bőrdiagnosztikának kell megelőznie, hogy a lehető legjobb és leghatásosabb savat választhassuk ki vendégünknek.

A MESOSYTEM egykomponensű savjai között megoldást találunk a pigmentfoltokra, érzékeny bőrökre, mimikai és egyéb ráncokra, bőrvilágosításra.

Ha szeretne többet megtudni a MESOSYSTEM termékeiről, kattintson a Primavera Andorrana Kft. Facebook-oldalára!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail