Hansági Dorka (középen) szinte minden fodrászattal kapcsolatos eseményen ott van

Együttműködésben a fodrászportállal

Amint azt tudjátok, a Haj és Stílus magazin kiadása átmenetileg szünetel, a fodrászattal kapcsolatos híreket jelenleg csak a weboldalunkon olvashatjátok. Hogy ne maradjatok le semmiről, és naprakészek legyünk, a Fodraszinfo.com tulajdonosával, Hansági Dorkával abban állapodtunk meg, hogy fodrászos témában az ő tartalmait is átvehetjük, amely mostantól még színesebb formában jelentkezik.

A hazai fodrászpiac mindig is az élbolyban volt: versenyzőink a legjobb eredményeket érték el, tehetségeink a nemzetközi kifutókon mutatták be munkáikat és a hazai fodrászok kollekciói is sokszor bejárták már a világsajtót. Nem is kell nagyon ecsetelni: a hazai fodrászat csúcs, de online terepen talán eddig méltatlanul kevés figyelmet kapott.

Ezt az űrt hivatott betölteni egy feltörekvő és mára az egyik piacvezető portál, a fodraszinfo.com. Az oldal megálmodója és a tartalmak készítője Hansági Dorka. Dorka vérbeli fodrászcikk kereskedő családba született, nagypapája Hafner Sándor volt, a Hafner Fodrászcikk kereskedés és a Wella Top Team megalapítója; édesapja pedig Hansági Gyula, a Hair-Line Kft. megalapítója, mely cég több professzionális fodrászati világmárka magyarországi egyedárusítója. „Bár a családban egy fodrászról sem tudok, a fodrászszakma mindkettejük vérében volt, akárcsak a fodrászok támogatása. Felmenőim ezt professzionális termékekkel tették, csapatom és én pedig a marketing és kommunikáció vonal megerősítésével, fodrászos hírek publikálásával és interjúk elkészítésével szeretnénk segíteni a szakemberek mindennapjait. Annak ellenére, hogy nem vagyok fodrász, munkámat mindig is a fodrászok között és fodrászokért tudtam elképzelni.” – mondja Dorka, akit rendszeresen láthatunk a fodrászos eseményeken is.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail