Ellen lehet állni az idő törvényének? A válaszunk: igen!

(Hirdetés) A legújabb orvostudományi ismeretek alapján a CASMARA kifejlesztette az INFINITY- ultra fiatalító kozmetikumot, amely közvetlenül a genomika, epigenetika , neurokozmetika és a kronokozmetika alapján működik. Ezek együttes viselkedése, vagyis a DNS, az idegrendszer, a biológiai ritmusok és a gének viselkedése határozza meg az öregedés ütemét.

A CASMARA INFINITY kezelést 10 évig fejlesztették a cég 45 éves évfordulójára, és ennek jegyében 45 év feletti érett bőrre tervezték. Az INFINITY-t nevezhetjük a fiatalság aktivátorának, hiszen a kezelés után a bőr azonnal hálás lesz, a ráncok eltűnnek, a bőr egységessé, hidratálttá, élettel telivé válik. Hatóanyagai között megtaláljuk a szintetikusan előállított 5 növekedési faktort, amely a bőr rugalmasságára, megújítására, általános javítására hat. Serkenti a sejtosztódást, stimulálja a sejtek növekedését, kollagén és elasztin termelésre ösztönöz.  Tartalmaz:
– ETERNAL BEAUTY-t, a forradalmian új öregedésgátló szert, amely megakadályozza a telomerek rövidülését, amelyek a DNS két végén található rövid, többszörösen ismétlődő szakaszok. Szerepe kettős: megakadályozza, hogy a kromoszómavégek összetapadjanak, illetve védi a sejtosztódás során a DNS-t a folyamatos rövidülés káros hatásaitól.  Az ETERNAL BEAUTY lassítja az öregedési folyamatot: -80% ránc, +80% szilárdabb bőr, +93.3 % sűrűség, 93.3 % hidratáció.
–  SELYEM ALBÍCIA-t a fáradtság tünetei ellen
– CHARDONNAY szőlőkivonatot, amely nappal hidratál és megvédi a bőrt az oxidációs hatásoktól, és az éjszaka folyamán helyreállítja a sérült szerkezetet és regenerál.
– HAVASIGYOPÁR KIVONAT-ot melynek lifting hatása egyedülálló
– LEVENDULA olajat, amely a ráncok és a stressz ellen lép fel
– MELATONIN bázisú, újgenerációs ionizálható alginát arcmaszkja cseresznyefavirág illatú, B6 és TRYPTOFAN-t tartalmaz.

A CASMARA fiatalság-aktiváló kezelése a legjobb választás azoknak a 45 + -os  nőknek, akik  büszkén vállalják korukat, tisztában vannak nőiességük szépségével és bátran mutatják a világ felé.

A CASMARA termékeket keresse a kizárólagos forgalmazónál.

 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?