Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Vermix termékcsalád

A Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében vehette át az Érték és Minőség Nagydíjért járó trófeát Hülitzerné Veress Katalin, a Vermix Gyógykozmetikumok alapítója, aki idén 59 másik pályázóval együtt érdemelte ki a kitüntető elismerést.

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését hozzájárulva ezzel a gyártók piaci munkájához, export-tevékenységük fejlesztéséhez.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata az elnyerés évétől számított egy esztendeig díjmentesen használható, a védjegy további használata a pályázat utóellenőrzésének pozitív állásfoglalásával lehetséges.

A Vermix -gyógykozmetikumok megoldást kínálnak a zsíros bőr problémáira, a régóta nem múló pattanásokra, valamint sebkezelésre is kiválóan alkalmasak.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail