Ess szerelembe a Secret Love kollekcióval!

Az M.Micallef márkát 1996-ban alapították Grassében, Franciaországban, amely mára a high end luxus parfümvilág meghatározó tagja. Geoffrey Nejman és Jean Clause Astier tehetségükkel és szenvedélyükkel egyedülálló illatokat alkolatnak meg, amelyet Martine Micallef művészien megalkotott üvegeibe töltenek. Az összes parfümöt az M.Micallef grassei műhelyében gyártják és kézzel díszítenek. A design és díszítést nagyszerű régi módszerekkel és technikával készítik, amelyek a francia luxus termékgyártás során sikerrel bizonyítottak (x)

A Secret of Love egy új kollekció, amelyet Martine Micallef tervezett és alkotott meg. A kollekción keresztül Martine titkos összetevőket használ a Szerelem Titkának felfedésére.

Ess szerelembe a Secrets of Love Kollekcióval, amelynek nem mindennapi és csábító érzéki jegyeit a szerelem pici kalitkáját jelképező, finom luxus vonalvezetéssel díszített parfüm üvegekbe töltöttek.Hunyd be a szemed, és hagyd, hogy a varázs magával ragadjon a szerelem és szenvedély útján.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail