Európa-bajnok sminkes a Beauty-n!

Hetven év után először állt magyar sminkes a dobogó legfelső fokán Bridal MakeUp kategóriában a Párizsban megrendezendő OMC Európa-bajnokságon. Dominique Roberts lélegzetelállító menyasszonyi sminkje Magyarországon elsőként a Beauty Forum Kiállításon debütál, Ti se hagyjátok ki!

November 5-én szombaton, 11.30-tól élőben is bemutatja a Millenárison Dominique Roberts a győztes sminkjét, Dominique két éven át készült erre a győzelemre, élményeiről és tapasztalatairól a fodraszinfo.com-nak mesélt.

  • DominicA smink nyolc órán keresztül készült, a frizurára egy óránk volt. A smink elkészítésénél a Gel Liner Technikát alkalmaztam, amihez összesen 75 db ecsetet használtam. Még mindig felfoghatatlan érzés, ami ott és akkor történt velem. Nagyon kemény két éven és felkészülésen vagyok túl, sokszor a végletekig vittem tűrőképességem határait. De amit egyszer elhatározok, azt véghez viszem minden áron. Nagyon sok embernek tartozom köszönettel, akik mellettem álltak és támogattak, illetve azoknak is akik nem. Egy dolog biztos: hinni kell önmagunkban és keményen meg kell dolgozni érte, hogy álmaink útjára léphessünk! De ez csak egy főpróbája volt a következő megmérettetéseknek, ami csak ezután jön – mondta Dominique, akinek ezúton is gratulálunk a győzelemhez és kíváncsian várjuk, hogy élőben is megcsodálhassuk ezt a gyönyörű sminket.

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail