Exkluzív és stílusos parfümök a kifinomult ízlés kedvelőinek

Nincsenek nyelvi, értelmezési korlátok az illatok számára. Kortól, nemtől, bőrszíntől és vallástól függetlenül mindenkinek érthetően adják át az üzeneteiket. Egyszerűen, az érzékeinken át szólítanak meg minket – a segítségükkel a személyiségünk, a legbelső önvalónk totálisan kiteljesedhet (x)
Fragrance & Lifestyle

Exkluzív és stílusos parfümök a kifinomult ízlés kedvelőinek, a budapesti Nagymező utca 47. szám alatt megnyílt a Fragrance & Lifestyle.

Szabadság, minőség és exkluzivitás

Miben különbözik egy különleges parfüm a populáristól? A tömegtermelésre szakosodott parfümgyáraktól eltérően általában kis manufaktúrákban készülnek, független parfümőrök szabad „illatasszociációja” által, akiket nem befolyásolnak az elvárások vagy az alapanyag- árak. Az ilyen különleges parfümöket a „niche” francia szóval jelölik. Jellemzi őket a természetesség és a válogatott, prémium alapanyagok, illetve a teljes alkotói szabadság.       A minőségi alapanyagoknak köszönhetően tartósabbak, intenzívebbek, érezhetően elementárisabb erővel bontakoznak ki a bőrön, mint a könnyen beszerezhető társaik. Az csak természetes, hogy nem lehet őket hagyományos parfümériákban megvásárolni. Kutatnunk kell utánuk, hogy felleljük őket.

A tökéletes parfüm a lényünk része, legbelső önvalónk illatokban való kifejeződése, a lelkünk nyelve, nem csupán kiegészítő, díszítő eleme a megjelenésünknek. Egy harmonikusan felépített illatpaletta rétegzettsége és folyamatos változása közvetlenül az érzékeken át a lélekre és a tudatra hat, így határozva meg egy illat egyediségét, az adott személyiség által – nincs két egyforma illat, hisz nincs két egyforma ember.

Ahol megtalálhatod őket

Az országban egyedülálló módon a Chery Gardenben megtalálhatod az Omnia Profumi parfümház összes illatkreációját és a House of Sillage, valamint a Pineider különlegességeit is. Olyan csodálatos, az érzékeidet gyönyörködtető illatjegyekkel ajándékoz meg, mint a bergamott, a szantál, a zöld mandarin, a sáfrány vagy a narancsvirág – amennyiben engeded, hogy az orrod a vezessen…

Találd meg a számodra tökéletes parfümöt a Cherry Gardenben!

Márkák

M. Micallef, Etat Libre d’Orange, House of Sillage, Accendis, Pineider, Hugh Parsons, Profumi di Pantelleria, Omnia Profumi, Acqua di Portofino, Franck Boclet, Angela Ciampagna, Hayari.

 

Cherry Garden

1065 Budapest,

Nagymező utca 47.

info@cherrygarden.hu

www.cherrygarden.hu

 

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail