Ez tényleg szelíd bőrfiatalítás!

Lássuk be, feladtam a leckét Hajninak: nem kíméltem a bőrömet az elmúlt hetekben, amióta hozzá járok Seyo kezelésekre. De Hajni állta a sarat és nem riad meg semmitől. Ő tényleg figyeli a bőrömet és nem szigorúan a protokoll szerint végzi a kezelést, hanem, ha úgy kívánja a bőröm állapota, akkor csodaszert vált.

Seyo szerumAhogyan legutóbb is tette, és tényleg nagyon látványos eredményeket értünk el, különös tekintettel a szem alatti karikákra. Eredetileg az Hyal10 szérummal kezdtünk, de az átmulatott éjszakák után kicsit erősebbre, a Mitocell-re váltottunk. Maga a Seyo kezelés egyébként négy lépcsőből áll – megsúgom, én kaptam egy kis pluszt is -, de erről majd később…

Szóval az első lépés a Seyo CELL bőrhámlasztó arctisztítás, ezután következik a hatóanyag bevitel, amelyet már korábban is említettem, egy kellemes, inkább csiklandós, mint fájó érzés – tekintettel arra, hogy nem tűvel végzik, hanem a sűrített levegő juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére. Ezután egy nyugtató arcpakolás vár a vendégekre – őrült jókat lehet relaxálni -, végezetül Hajni elárulja, hogy mivel kezeld otthon a bőrödet pluszban, hogy maximálisan hatékony legyen a kezelés.

Azt nem akarom elismételni, hogy a bőröm mennyire puha és élettel teli lett, mert korábban már leírtam. Itt szeretném megjegyezni, hogy azért nincs fotó az én kezelésemről, mert tökéletes kényeztetésben volt részem, amelyhez a teljes intimitás is jár, vagyis senki nem zavart bennünket a kezelés alatt. És ez így volt tökéletes, hiszen a folyamatos rohanás mellett fantasztikusan nyugtató az az egy órás „szertartás”.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail