Fagyasszuk be a ráncokat jégborral!

2017. októberétől, svájci jégbort felhasználva, indult útjára az Afrodita Cosmetics laboratóriumában kifejlesztett ÚJ Anti-aging + extra hidratáló kezelési eljárás és termékcsalád, amely alapvetően minden idősödő bőrtípus esetében, rendkívüli fiatalító hatásfokkal működik (x)

MEGLEPŐ FIATALÍTÓ HATÁSFOK – MITŐL?

A borok „királynője”, a borok „esszenciája” a: JÉGBOR! A jégbor aktív hatóanyaga pedig megtalálható a WIN UP-LIFT termékekben, ami az első olyan jégborból nyert hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak. Svájc bortermelő vidékéről származó különleges szőlőfajta fagyott szőlőszemei és a belőlük származó aktív hatóanyag – amelynek előállítása és keletkezése egyedülálló módon jön létre – kozmetikumokba építve, különleges bőrfiatalítő hatás elérését teszik lehetővé a WIN UP-LIFT kozmetikumok számára.

A JÉGBOR ÉS A TÖVISES PILLANGÓFA (Cesalpinie Spinose) EGYEDÜLÁLLŐ KOMBINÁCIÓJA

A WIN UP-LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba építik be. Pontosabban a tövises pillangófa gumiszerű anyagába, az ún. „tara“ gumiba – dél-Amerikában, a perui Andokban terem – amely nagy molekulatömegű, ún. galaktomannán szerkezetű poliszacharidokból áll. Ők képezik a sejtmag falának egyik anyagát. A nagy molekulatömege és dinamikus struktúrája miatt a „tara“gumi nagyon jól magához köti a jégbor molekuláit, majd a bőrrel történő mechanikus érintkezés során ezeket a polifenolokban gazdag molekulákat „elengedi“ és hagyja őket a bőrbe jutni. Az így keletkezett hatóanyagból a „tara“ gumi biztosítja a bőr számára az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.

A LIFTING TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA. TUDOMÁNYOSAN IGAZOLVA. MÁR AZ ELSŐ ALKALOM UTÁN.

A WIN UP-LIFT termékcsalád működési elvének köszönhetően a bőrbe kellő mennyiségű nedvességet juttat, míg érett bőr esetében a jégbor aktív hatóanyaga már 30 perccel a felvitele után jelentős liftinghatást biztosít.

A klasszikus borokkal ellentétben, a jégborból származó fiatalító elixír, magas hatóanyagtartalma miatt három különböző hatást fejt ki: 1. pillanatnyi 2. látható liftinghatást 3. erőteljes hidratálást:

·         a bőr hidratáltsága 50,9%-al növekedett.

·         a bőr ráncainak mélysége már 30 perccel a felvitel után 13%-al csökkent*.

* in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

PROFESSZIONÁLIS & OTTHONI FELHASZNÁLÁSUK

A WIN UP-LIFT termékeket a szalonban történő kezelések eredményének megőrzése céljából otthon tovább kell alkalmazni.  A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt. Állagának, semleges illatának köszönhetően férfi Vendégek számára is sikerrel alkalmazható.

TERMÉKEK

A WIN UP-LIFT termékcsalád hat termékből épül fel, amelyek együttes alkalmazása biztosítja a megfelelő eredményeket:

·         Hidratáló krém (50 ml),

·         Tápláló krém (50 ml),

·         Masszírozó krém (100 ml),

·         Fiatalító elixír (30 ml),

·         Jégmaszk (150 ml),

·         Frissítő pára (190 ml)

FORGALMAZZA:

Apollos Bt
1126 Budapest
Böszörményi út 19/c
t: +36 1 212 9339
m: +36 70 378 8873
e: apollos@afrodita-kozmetika.hu
w: www.afrodita-kozmetika.hu
fb: www.facebook.com/afrodita.
cosmetics.hungary/

(X)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail