Fedezd fel a sminktetoválás világát!

(Hirdetés) A Tünde Méhn PMU Art International School kiemelten fontosnak tartja a magyar sminktetoválás jövőjét. Ennek érdekében alapítója, Méhn Tünde olyan programokat hozott létre, amelyek segítségével a kozmetikusok és a kozmetikus tanulók részletes betekintést nyerhetnek a sminktetoválás lenyűgöző világába.

Összegyűjtöttük számodra, hogy melyek ezek:

 • Ingyenesen letölthető PMU tankönyv
  A PMU Alapok egy olyan díjmentes oktatási anyag, amely hasznos információkat és tanácsokat tartalmaz a sminktetoválás történetéről, kialakulásáról, kivitelezési módszereiről.
  IDE KATTINTVA töltheted le!
 • Ingyenes pigment és sminktetoválógép tesztelési lehetőség
  Méhn Tünde sminktetováló oktatóközpontjában térítésmentes pigment és gépkipróbálási lehetőséget biztosítunk az érdeklődők számára, hogy megismerkedjenek a Tünde Méhn PMU Art International School által kínált termékek kiemelkedő színvonalával és hihetetlen hatékonyságával.
  KATTINTS IDE, és próbáld ki Te is!
 • Bemutató Nap
  A bemutató nap lényege, hogy az oktatás árának töredékéért lehetőséged nyílik nyomon követni Méhn Tündét munka közben. Betekintést nyújtunk a világhírű sminktetováló művész kulisszái mögé, láthatod milyen termékekkel és hogyan dolgozik. Ez kezdőknek és haladóknak egyaránt kiváló alkalom a fejlődésre.Tudj meg többet a Bemutató Nap lehetőségeiről! KATTINTS IDE!

 

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail