Fényterápia – természetes kezelés lágylézerrel!

(Hirdetés) A fény az egyik legtermészetesebb eszköz a kozmetikus kezében. Eredményes használatához szaktudás és professzionális készülék szükséges. Ebben segíti az új megoldások iránt nyitott kozmetikusokat az Optikop Beautylaser egynapos, elméleti és gyakorlati tudást nyújtó képzései, amelyeken átfogó tudást szerezhetnek a résztvevők a lágylézerek kozmetikai alkalmazásáról.

Az Optikop Beautylasernél várnak minden érdeklődőt, aki szeretné megérteni, miért az egyik leghatékonyabb fényterápiás eszköz a lágylézer, hogyan hat a lézerfény, vagy szeretne gyakorlati útmutatásokat kapni nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől és maga is kipróbálni a kozmetikai lézereket.

S hogy miért érdemes lágylézerrel dolgozni? Adjon választ erre a kérdésre az alábbi interjúrészlet:

Cs. A. 12–13 éves kora óta küzdött a tinikori aknék nyomaival. Megoldást sok évi küzdelem után végül a lágylézer-terápia hozott. A beautylaser.hu weboldalon egy interjú is olvasható vele a tapasztalatairól, amelyeket a lágylézeres kezelések során szerzett.

 „– A környezeted mikor vette észre a változást, és milyen változást vett észre rajtad?
– Gyakorlatilag már az első alkalmak után észrevette a közvetlen környezetem, hogy sokkal kisimultabb az arcom és a pórusaim összehúzódtak. Az arcom olyan volt, mintha kitelt kivirult volna, a gyulladások és a hegek is teljesen elmúltak.”

A teljes, vágatlan interjút itt olvashatod el. Kattints! >>

Február 28-án, egy egynapos, budapesti képzésen Te is megismerkedhetsz a lágylézerrel! A résztvevők kedvezménnyel vásárolhatnak készüléket!

Részletek és regisztráció itt! Kattints! >> 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail