Forradalmi arctisztító és hidratáló technológia!

Ázsiában mindig egy lépéssel a világ előtt járnak a bőrápolás terén. A japán nők porcelán bőre nem csak az  élelmiszerek és az irigylésre méltó genetika, hanem a szigorú napi bőrápolási rutin eredménye. Több helyen is olvashatunk a 10 lépéses bőrápolási rutinjukról, amibe beillesztve csodákat zengenek az ionos bőrápolásról (x)

A japán MAXELL YOSO Pro Ionos készüléke egy egyedülálló eszköz, egy 3 lépéses arcápoló rendszer, amely az ion technológia alkalmazásával segíti, hogy a bőr tiszta, feszes és hidratált legyen. A 3 funkció mindegyike, egyedi érzékenységtől függően 3 különböző erősségű beállítást tesz lehetővé. Lépésenként legfeljebb 5 perces használattal a YOSO PRO nélkülözhetetlen az otthoni bőrápoláshoz.

Ragyogóan tiszta és ápolt arcbőr 3 egyszerű lépésben:

yoso-pro-01-tisztitasTISZTÍTÁS – A Tisztító funkcióval a YOSO PRO pozitív töltéseket bocsát ki, mely vonzza és ezáltal kihúzza a negatív töltésű szennyeződéseket a pórusok mélyéről. A szokásos arcmosás és sminkeltávolítás után egy tonikkal átitatott vattakorongot  csatlakoztatunk a YOSO készülék fejére, melyet finoman végighúzva az arc bőrén a pórusok mélyén ülő por és sminkmaradványokat is eltávolítja. Az eltávolított szennyeződés a vattakorongra tapad, így pontosan láthatóvá válik a készülék hatékonysága.  Az így megtisztított bőrön a pórusok összébb húzódnak és nem engedik a mitesszerek és gyulladások kialakulását. Az eredmény egy egészséges, tiszta arcbőr.

 

yoso-pro-02-hidratalasHIDRATÁLÁS – A hidratáló funkcióval a YOSO PRO negatív töltéseket bocsát ki és elősegíti a rendszeresen használt hidratáló vagy szérum hatóanyagait bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe, az epidermisz réteg alá, így segítve a nedvesség hatékonyabb felszívódását.

 

 

 

 

yoso-pro-03-feszesitesFESZESÍTÉS – A feltöltő funkcióval a YOSO PRO az elektromos töltések polaritásának váltakozásával növeli a szérumok, maszkok hatékonyságát, csökkenti a ráncokat és fiatalos, sima bőrfelszínt eredményez.

 

 

 

 

A készülékről további információk: www.yosobeauty.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail