Gyere velünk egy gyárlátogatásra!

Téged is érdekel, hogy hol és hogyan készülnek a kozmetikumok? Szeretnél megismerkedni új emberekkel, új termékekkel, innovációkkal? Akkor ezt ne hagyd ki! Elméleti és gyakorlati továbbképzés Szlovéniába, Rogaska Slatinára, az Afrodita Cosmetics hazájában! (X)

Egy hely ahol minden a szépségről szól!

Az Afrodita Kozmetika több mint négy évtizedes jelenléte a szépség-iparban egyet jelent a felbecsülhetetlen értékű tapasztalattal és tudással. Célunk ezeknek az  információknak az átadása, a szépség iránti elkötelezettségünk áramoltatása. Mindezek a későbbiekben ihletet, motivációt és komoly inspirációt nyújtanak számodra, ugyanakkor növekvő sikereket szakmai és üzleti területen.

Az Afrodita Kozmetika hisz a tudás erejében. Ennek szellemében fejlesztünk és újítunk, így biztosítva a maximális elégedettséget. A szakmai képzettséged és a mögötte rejlő tudásod az, ami megkülönböztet a konkurenciától. A tudás az a pont, amivel könnyedén az átlagos fölé emelkedhetsz! Fedezd fel velünk ezt a hatalmat, mert hisszük, hogy a tudás olyan kincs, amely mindig a tulajdonosával együtt utazik.

Az Afrodita Kozmetika minden évben megszervezi – kizárólag a kozmetikus szakma részére – a nemzetközi  Afrodita képzést, a szlovéniai Rogaska Slatina-ban, ahol a résztvevők előadásokat hallgatnak,  gyakorlati bemutatókon kozmetikusként és modellként is részt vesznek. Tesztelhetik a legújabb termékeket, a legdivatosabb kozmetikai eljárásokat, megismerhetik a kozmetikai vállalat legfrissebb fejlesztéseit, akár még a  magyar piacra történő bevezetés előtt.

2018 májusában ismét ellátogatunk Szlovéniába, Rogaska Slatina gyönyörű városkájába, az Afrodita kozmetikumok szülőhazájába. Gyere velünk és részese lehetsz Te is egy rendkívül kellemes, pihentető, de tartalmas utazásnak.

HIHETETLENÜL JÓ SZAKMAI ÉS ÜZLETI LEHETŐSÉG SZÁMODRA! CSINÁLJ ÚGY MINTHA ÉLNÉL! VÁGJ BELE! JELENTKEZZ!

Részletekért kattints IDE! 

(X)

 

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail