A heti rutinod a tökéletes bőrért: Natura Bissé – 3 maszk rituálé

Amikor maszkot használunk, akkor nem csak tisztítjuk és ápoljuk a bőrünket, de élvezzük a béke, a jólét és a kényeztetés pillanatait is. A maszkok látványosan javítják a bőrünk állapotát, és ha hagyjuk egy kis ideig hatni a bőrünkön, a benne található összetevőknek több idejük van a bőrbe jutni. Ezen felül, ha más termékek után használjuk, akkor segítjük az aktív hatóanyagokat a bőrbe zárni, növelve ezzel hatékonyságukat (x)

El tudod képzelni, hogy egy héten belül megháromszorozod a szépségápolási rituáléd jótékony hatásait 3 különböző hatású maszkkal – tisztítás, hidratálás, és ragyogás? Amire szükséged lesz csupán 15 perc 3 este, 3 fantasztikus NATURA BISSÉ arcmaszk és mindössze 7 nap alatt látni fogod a lenyűgöző eredményt.

A gyönyörű bőr első lépése a mélytisztítás. Kezdd a hetet a lágy és krémes állagú OXYGEN FINISHING MASZK-kal. Ez a frisstítő habállagú maszk oxigenizálja és tisztítja a bőrt, gátolja a baktériumok elszaporodását, stabilizált hidrogén-peroxid tartalma pedig gyengéden világosítja a hiperpigmentáció jeleit. Élő víz található benne, ami a zöldeskék alga Spirulinából nyert egyedülálló víz, mely kivételesen magas mennyiségben tartalmaz aminosavakat, cukrokat és nyomelemeket, mint a réz, mangán, vas, magnézium, nátrium, kálium és cink, ami segíti a bőr rugalmasságának és feszességének helyreállítását, valamint hidratáló és védő hatást is biztosít. Tökéletes minden bőrtípusra.

A hét közepére a bőrödnek extra hidratálásra van szüksége. A hidratálás egy nélkülözhetetlen lépés ahhoz, hogy megőrizzük bőrünk frissességét és rugalmasságát. Az ESSENTIAL SHOCK INTENSE MASZK egy antioxidáns hatású maszk, ami intenzíven táplálja a bőrt; ezen felül javítja a bőr tónusát, megújítja a bőr textúráját, felveszi a harcot az öregedés jeleivel, helyreállítja a bőr vitalitását és rugalmasságát még a leginkább igénybe vett bőrnél is. A csodás illatába pedig egyszerűen bele fogsz szeretni!

Köszöntsd a hétvégét az energizáló C+C-VITAMIN SOUFFLÉ MASZK-kal. Töltsd meg a bőrödet vitaminokkal és antioxidáns koktéllal, és felejtsd el a fakó bőrt ezzel a fantasztikus habos textúrájú maszkkal. Nemcsak helyreállítja a bőr rugalmasságát, de minimalizálja a sötét foltokat, és kijavítja a szabadgyökök okozta károsodásokat, miközben felfedi a bőr sugárzó ragyogását.

Aila Beauty Kft
A Natura Bissé magyarországi kizárólagos forgalmazója
1054 Budapest, Aulich u. 5.
Tel.: +36 70 358 7402
https://www.ragyogobor.hu
info@ragyogobor.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail