Idén ismét útjára indul a WORLD OF BEAUTY szépségturné

Az elmúlt évek egyik leglátogatottabb országos tanfolyamkörútja idén ősszel újra útjára indul. A rendezvény a jól megszokott hangulattal és csapattal minden olyan szépségipari szakembernek, aki a bőrápolás, smink, vagy pillaépítés területén dolgozik jó lehetőséget kínál a szakmai tudás kötetlen továbbfejlesztésére és az újdonságok megismerésére (x)

Az ország nagyvárosaiban zajló képzések a budapesti nagy tanfolyamok hangulatát viszik el testközelbe. 3 teljes értékű témát kínálnak 1 nap alatt. Mindezt szépség szakértői csapatunk tolmácsolásában, trénereink gyakorlati bemutatóival ötvözve.

Őszi témák mindegyike először mutatkozik be, így ezekkel még sehol máshol nem találkozhattál. Sőt a tanfolyamkörút eddigi történetében egyedülálló módon olyan képzésen is részt vehetsz – a Solanie legújabb MezoPeptid újdonságainak a révén – melyet először kizárólag csak itt láthatsz és hallhatsz.

Témák melyekről nem érdemes lemaradni:

Új Solanie MezoPeptid sorozat: Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül
Forradalmasítsd kozmetikai kezeléseid a Solanie MesoPeptid sorozatával, mellyel a bőrproblémákhoz igazított speciális 3-as Peptid formulákkal a tűs mezoterápiához hasonló hatékonysággal dolgozhatsz
Előadó: Valiskó Mária

Új Long Lashes Lifting technika: a tökéletesen ívelt pillákért

Vezesd be szalonszolgáltatásaid közé a Long Lashes varázslatos szempilla lifting technikáját, mellyel nem csak a hosszú, de a rövid szálakkal rendelkező vendégeid szempilláit is megemelheted.
Előadó: Kovács Nelli

Légy divatdiktátor: NOTE 2018 sminktrend

Fedezd fel a NOTE őszi trendszíneit, hogy a szezon legvarázslatosabb időszakában is profikhoz mérten készítsd el hétköznapi, vagy alkalmi sminkjeidet.
Előadó: Sok Csaba

Helyszínek:

Eger 2018. október 29. Szendrei Kft.

Székesfehérvár 2018. november 5. Kállai Kft.

Békéscsaba 2018. november 12. Új szépségforrás

Sopron 2018. november 19. Jázmin Fodrászkellék Kft.

Szeged 2018. november 26. Biofitt egészségtár

Miskolc 2018. december 3. Capelli Kft.

Részvételi díj: 3.000 Ft, mely teljes egészében levásárolható az előadások alatt bemutatott termékekre. Valamint 3 ingyenes Solanie alginát maszk, melyet jelentkezésed mellé biztosítunk.

Regisztráció a www.beautyakademia.hu oldalon, vagy az adrienn.jablonszki@alveola.hu e-mail címen illetve az eseményt szervező viszonteladó partnereknél.

NE FELEDD, HA KIMARADSZ, LEMARADSZ!

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail