Így bővítheti a vendégkörét néhány kattintással!

(Hirdetés) Akár kezdő vagy évek óta a piacon lévő vállalkozóként nem mindig egyszerű boldogulni a szépségiparban. Minél több csatornán tudja elérni az embereket, annál nagyobb esélye van arra, hogy a vállalkozása sikeres lesz, és stabil megélhetést, sőt, folytonos fejlődést biztosít. A Spalneo Business és a Spalneo felhasználóknak szóló platformja egyedülálló, Android és IOS okostelefonon is használható, díjmentesen letölthető, a felhasználók és szolgáltatók számára is elérhető mobilapplikációt biztosít.

Egyre többen vásárolnak online

Ma már senki nem kerülheti ki az internetet, az emberek sokkal szívesebben foglalnak annál, akiről képet alkothattak az online látott bemutatkozás, illetve az ügyfelek véleményei alapján, szívesen olvassák mások tapasztalatait is, és gyakran döntenek az online referenciák alapján.

Miért jó az online foglalás a szolgáltatóknak?

A kényelmi-faktor ugyanakkor a szolgáltatók életében és üzletmenetében is visszaköszön: a rendszer éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is automatikusan gyűjti a foglalásokat, a szolgáltatónak ehhez semmit sem kell tennie – elég, hogyha rendszeresen frissíti a naptárt, mert ez alapján tud a rendszer szabad kapacitást generálni. Az üzlet tehát akkor is nyitva áll, ha a szolgáltató éppen nem dolgozik.

A Spalneo és a többi szolgáltatásfoglaló rendszer között fontos különbség, hogy a spalneo.com egyben reklámfelület is: a vendégeknek nem kell már előzőleg is ismerniük az adott szolgáltatót ahhoz, hogy időpontot foglalhassanak nála, mert a vevők helyszín és időpont alapján is kereshetnek.

Hatékonyabb bevétel és online jelenlét

A Spalneo a saját weboldalon túl biztosít bemutatkozási lehetőséget és ismertséget. Az oldalra érkező látogató dátummal és helyszínnel együtt választhatják ki az őket érdeklő szolgáltatást, amit fizetéssel együtt tudnak lefoglalni. Így nem fordulhat elő, hogy a szolgáltató elesik a bevételtől, mert a lefoglalt időpontban nem jelent meg a vendég.

További információ:  emese.gal@spalneo.com +36 70 600 4323.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail