Ilyen még nem volt a Beauty Forum kiállításon!

(Hirdetés) Méhn Tünde és csapata évről évre egyre magasabb szintre emeli a magyar sminktetoválás színvonalát. Ez az idei Beauty Forum kiállításon sem lesz másképp. Október 25-26-án, a Lurdy Házban a Tünde Méhn PMU Art International School duplázni fog, hiszen két standon képviseltetik magukat és a sminktetováló szakmát.

De nem csak a standok száma és mérete jelent újdonságot, hanem a programok minősége, mennyisége és kivitelezése is. A pontos részletekért még sajnos várnunk kell, de Tünde elárult néhány titkot, csak most, csak nekünk.

Mi az, amiben más lesz ez a kiállítás, mint a többi?
Mindenben! Egy teljesen más szemszögből ragadták meg a 2019-es Beauty Forum kiállítás megszervezését. Az átadható tudás került a középpontba, ami azt jelenti, hogy az érdeklődők számára értékes tippeket, ötleteket és tanácsokat adnak a sminktetoválással kapcsolatban.
Tehát az a cél, hogy mind a sminktetoválni vágyók, mind  a sminktetoválók tudással feltöltődve, motiváltan és értékes információkkal a zsebükben távozzanak a Tünde Méhn PMU Art International School standjairól.

Te is kíváncsi vagy, hogy mi lesz az idei kiállítás nagy durranása?

A részletekért kattints ide! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail