Íme a biztonságos bőrfiatalítás lágylézerrel!

(Hirdetés) Legyél az elsők között, és használd kozmetikádban új, innovatív bőrfiatalító technológiánkat, a Safe Laser készüléket! Rendszeres használatával növekszik a bőr kollagén és elasztin termelődése, ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Bármely Safe Laser gép vásárlása mellé májusban és júniusban ajándékba adjuk a GÉL-t!

A Safe Laser készülék egy biostimulációs (serkentő) lágylézer, amelynek segítségével a hatóanyagok könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, a sejtek anyagcseréje fokozódik, új sejtek, szövetek és hajszálerek képződnek. A kezelés gyorsítja a regenerálódást, sebgyógyulást illetve gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású.

Segíti a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Nem csupán késlelteti, hanem visszafordítja a bőr öregedésének látható jeleit.

A Safe Laser biztonságosan használható a szépségszalonokban és otthoni környezetben egyaránt. Fájdalommentes, nem okoz kellemetlen, látható bőrfelületi elváltozást. A Safe Laser készülékhez fejlesztett speciális GÉL összetevői a lézerrel megvilágítva bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe és így fejtik ki egyedülálló megújító és bőrfiatalító hatásukat. A gép rendszeres használatával növekszik a bőr kollagén és elasztin termelődése, ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Mérséklődik a ráncok megjelenése, javul a bőr tónusa továbbá látványosan csökkennek a pigment, öregségi és májfoltok. Javul a rosacea-s bőr állapota, a pattanások, aknék gyorsabban és hegmentesen gyógyulnak.

A Safe Laser készülék minősített orvostechnikai eszköz. A GÉL klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.

»Iskolánk díjmentesen biztosít képzést a gép használatához orvos és kozmetikus szakemberek közreműködésével.
»Jelentkezz mielőbb és alkalmazd az elsők között kozmetikádban az innovativ bőrfiatalító technológiát!
»AKCIÓ! Bármely Safe Laser gép vásárlása mellé májusban és júniusban ajándékba adjuk a GÉL-t!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail