Íme, a legújabb Beauty Forum!

Hiába a nyár és a hőség, mi már javában készülünk az őszi Beautyra! Részleteket a napokban megjelenő Beauty Forumban találtok. A magazinban emellett speciális eljárásokról, nutrikozmetikumokról és a korszerű férfikozmetikáról is olvashattok!

A napokban már kézbe vehetitek a Beauty Forum legújabb, július-augusztusi összevont lapszámát, a borítón egy fantasztikus, Dudás Barbara által megálmodott ultraviola sminkkel, amely az őszi Beauty Make-Up magyar kupájának témájára készült. Dudás Barbara jó tanácsokkal is ellátja a versenyre jelentkező sminkeseket, csakúgy, mint Hovorka-Miskolczi Kinga (Európa-bajnok, OMC világbajnok 2. helyezett) sminkmester is.
Emellett olyan speciális kezelésekről is olvashattok, mint a kozmetikai push-up kezelés, a kelet érintése. Új és még újabb hatóanyagok megjelenéséről is hírt adunk. Interjút találtok Simó Gabriellával és a Nyári lányokkal. Bemutatjuk a korszerű férfikozmetikát, valamint egy pillakörképet, és azt is megmutatjuk, hogyan kell a tetovált bőrt megfelelően ápolni.

Izgalmas és érdekes témákkal készültünk, hogy nyár végén se unatkozzon senki!

Ha még nem vagy előfizetünk, de szeretnéd megrendelni a magazint, kattints IDE!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail