Íme, az ország egyetlen Guess webáruháza!

Megújult arculattal, de a megszokott, minőségi és szemet gyönyörködtető kínálattal várja "vendégeit" Magyarország egyetlen online GUESS márkaboltja.

Megújult arculattal, de a megszokott, minőségi és szemet gyönyörködtető kínálattal várja “vendégeit” Magyarország egyetlen online GUESS márkaboltja.

A Guesst a Franciaországból Kalifoniába költöző Georges, Armand, Paul és Maurice Marciano indította el hódító útján 1981-ben. A márka ekkor speciális, kőmosott farmernadrágjával robbant be a köztudatba, újraértelmezve a ruhadarabhoz fűződő asszociációkat és forradalmasítva a farmerdivatot.

Habár a 80-as években a Guesst elsősorban farmernadrágként ismerték, nem kellett sokat várni az órakollekció debütálására sem, melyet további kiegészítők követtek. A legnagyobb sztárok ruhatárában is megtalálható Guess darabok időtlenségének titka, hogy ezek a kreációk nem követik vakon a divatvilág rövid életű trendjeit, hanem a 30 éve létrehozott hitvallásnak – és természetesen a kor aktuális divatirányzatainak – megfelelően egy egyedi életszemlélettel ajándékozzák meg viselőiket.

A Guess attitűd merész és érzéki, minden tekintetben amerikai – egy kis nemzetközi hatással fűszerezve.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail