INIKA, professzionális smink organikus összetevőkkel

(Hirdetés) Az INIKA organikus és minősített sminkjeinek hála, teljesen megdőlt az a tévhit, hogy a természetes összetevőkből készült dekorkozmetikumok nem nyújtanak tökéletes fedést, nem elég pigmentáltak és tartósak. A több mint 10 éves múltra visszatekintő márka mára meghódította a világot, elismert sminkesek kedvence, szerepel a legnagyobb divat hetek kifutóin, és nők millió szépítkeznek vele nap mint nap.

A világ legegészségesebb sminkmárkája

Az INIKA legfőbb hitvallása, a szépség, az egészségből fakad. Ezért nem hajlandó kompromisszumot kötni, ami az összetevőket illeti. Csak és kizárólag a legfinomabb, gondosan válogatott növényi és ásványi összetevőket használja fel, amelyek egytől egyig mentesek a káros hatóanyagoktól és az állatkísérletektől. Tiszta, vegán alkotóelemeinek köszönhetően egész nap táplálja, hidratálja és szépíti a bőrt, miközben az ragyog a szupertartós make up-tól.

Igazi luxusmárka abszolút elérhető áron, amit olyan certifikációk igazolnak, mint a Vegan Society, a COSMOS Organic vagy a COSMOS Natural.

Otthon, a szalonban és a kifutókon is

Az INIKA olyan rendszert alkotott meg termékei között, amelyek lehetővé teszik azt, hogy kiszolgálják a vendégek otthoni igényeit is, azaz laikus kéz is tökéletes sminket készíthet velük. De megállja a helyét a sminkmesterek kezében is, amit az is igazol, hogy mára már visszatérő márkája a New York-i divatheteknek.

Izgalmas újdonságok a novemberi Beauty Forumban! 

Topikális peptidek, sejtmegújító savak, Kromoterápia, mezoterápia, luxus arckelezések, és megannyi izgalmas újdonság a novemberi Beauty Forumban! Neked van már előfizetésed? Ha most fizetsz elő, ajándék vár!

Előfizetek


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail