Institut Karité Hungary, avagy a sheavaj érzékisége francia módra

A francia Institut Karité Paris 2004-ben jött létre az első olyan márkaként, mely kifejezetten sheavaj tartalmú termékekre specializálódott. Kozmetikumai természetességet, prémium minőséget és maximális megbízhatóságot biztosítanak. Több mint 30 országban örvend népszerűségnek, Dél-Amerikától egészen Ázsiáig. 2017 nyarától a márka Magyarországon is elérhető a Ráday utca 16. szám alatt, egy rendkívül barátságos kis üzletben (x)

A sheavaj, vagy más néven Afrika Aranya bátran nevezhető a kozmetikai világ felülmúlhatatlan sztárjának, melyet az Afrikában őshonos karitéfa mandulaszerű terméséből nyernek ki.

Sokrétű felhasználhatósága és varázslatosan jótékony hatásai utánozhatatlanná teszik a piacon. Kenhető hajra, bőrre, ajakra – a tökéletesen sugárzó végeredmény maximálisan garantálható. Egyrészt pótolja a a tápanyagokat, alapot nyújt a vitaminok, ásványi anyagok bejuttatásához és felszívódásához. Másrészt gyorsan és eredményesen hidratál, ami nagyjából az egészséges bőr illetve haj kulcsa.

A natúr sheavaj, ahogy az a nevéből is kiderül csak és kizárólag sheavajat tartalmaz. A természet kincse természetesen éri el az egészséges harmóniát testedben. A 100% sheavajkivonat pazar végeredménnyel gondoskodik közérzetedről, sugárzóan szép, egészséges megjelenésedről.

Mivel vajról van szó, zsíros állagából adódóan önmagában nem kifejezetten ajánlott zsíros bőrtípusúaknak. Épp ezért a termékeket úgy fejlesztették ki, hogy különböző jótékony összetevőkkel kombinálva minden bőrtípusra, minden bőrproblémára megoldást nyújtsanak. Minden termékünk tartalmaz tehát sheavajat különböző arányban, így garantálva, hogy mindenki megtalálja a bőrtípusának megfelelő készítményt.

Termékeink Franciaországban készülnek, így természetesen az EU előírásoknak megfelelően állatkísérletek alkalmazása nélkül. Mindemellett üzletünk állatbarát, és minden 100% Sheavaj kivonat megvásárlása után 100 forintot adományozunk a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak (FAPF).

www.karite.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail