IPL – Most érdemes elkezdeni!

Itt a tartós szőrtelenítés szezonja, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy elképesztő érdeklődést tapasztalunk a professzionális IPL gépek iránt. A tartós szőrtelenítés napjainkban a legnépszerűbb szépségipari szolgáltatás, a vendégek megnövekedett kereslete pedig a kozmetikusok ilyen irányú fejlesztését eredményezi (x)

A technológia megjelenése óta ennyien még soha nem szeretettek volna IPL készüléket vásárolni, mint most. A kozmetikusoknak ezt a döntését valószínűleg az IPL-piacon kialakult pozitív fejlődés is erősíti. Aki olyan kezelőgépet szeretne, amely megbízható, hosszú távú eredményt és kiemelkedő üzleti sikert garantál, IPL készüléket vásárol. Ára széles skálán mozog, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Van, akiben felmerülhet a kérdés, hogy elég jó-e az IPL. A haza IPL-piac egyik legmeghatározóbb szerepelőjeként (ezt több mint 10 éves IPL-értékesítési tapasztalatunk támasztja alá és az, hogy hazánkban mi adtuk el a legtöbb professzionális szőrtelenítő gépet) kijelenthetjük, hogy az IPL nagyon jó! Vevőink visszajelzéseit folyamatosan nyomon követjük és mérjük. Ez alapján azt tapasztaljuk, hogy a professzionális szőrtelenítő gépet használók elégedettsége folyamatosan növekszik – az IPL-technológia indulásakor 60%-os megelégedési arány mára már bőven 90% fölött van.

Mindezek miatt úgy gondoljuk, hogy ha IPL készülék vásárlását tervezi, ez a legjobb időpont, hogy belevágjon! Ráadásul a megtérülés szempontjából is ez a legoptimálisabb időszak, hiszen, ha most kezdi el a tartós szőrtelenítést, a készüléket a teljes szezonban működtetni tudja.

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben, ahol az összes általunk forgalmazott készüléket megnézheti és ki is próbálhatja!

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.

Tel.: +36 1 343-2975, e-mail: office@centerkft.eu

www.kozmetikaigep.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail