Jótékony hajvágás a gyermekotthonban

Fodrászok, körmösök, arcfestők és énekesek egy emberként fogtak össze és szerveztek egy fantasztikus napot a Cseppkő Gyermekotthon lakóinak. A jótékony kezdeményezés eredményeként a gyerekek nem csupán új frizurával és csodálatos élményekkel, hanem 300 pár új cipővel és sok-sok ajándékkal lettek gazdagabbak

Lázók Ági fél évvel ezelőtt indította útjára ezt a jótékonysági kezdeményezést, akkor még azt gondolta, hogy egyedül is megcsinálja. Erre szerencsére nem volt szükség, mert egyebek mellett Bencze Ibike fodrász is csatlakozott hozzá, de azóta is jönnek az újabb felajánlások.

Olyannyira, hogy a legutóbbi rendezvényen az új frizura mellett ajándékokkal is meglepték a gyerekeket, miközben LL. Junior, Burai Krisztián és G.W.M  szórakoztatta a nagyérdeműt. A helyszínen 500 gyrost készítettek, a konferanszié szerepét a Csillag születikben megismert Gomez vállalta.

Vajna Tímea 300 fánkkal ajándékozta meg a lakókat, egy mozgássérült fiú, Superman pedig breaktánc bemutatót tartott, bizonyítva ezzel: bármi lehetséges, csak akarni kell. 300 pár új cipőt is vittek a gyerekeknek, aki valószínűleg soha nem felejtik el ez a napot.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?