Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!

(Hirdetés) A feltalálói nagydíjas Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás egy fantasztikusan sokoldalú alakformáló technológia, amely kiválóan használható karcsúsításra, cellulit kezelésre, feszesítésre és salaktalanításra egyaránt. Olyan egyedülálló eljárás, amelyhez még hasonló sincs a világon! Természetes anyagokkal dolgozik és széles hatóanyagválasztéka révén a kezelések minden vendég számára személyre szabhatóak.

Több mint 2500 kozmetika nem tévedhet!

 A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás 27 éve töretlen népszerűségnek örvend a hazai kozmetikusok és a vendégek körében. Nemcsak sokoldalúsága és hatékonysága, de alacsony bekerülési értéke és gyors megtérülése miatt is vált ilyen népszerűvé. Nem véletlenül vezették már be eddig több mint 2500 kozmetikában Magyarországon.
A Wiener Kosmetikum azért is kiváló választás, mert széles hatóanyagválasztéka révén (14-féle fásli átitató, 11-féle aromaolaj és 17-féle elő- és utókezelő segítségével) a kezelést végző szakember a vendég egyéni problémáihoz igazítva személyre szabhatja a kezeléseket. Az anyagok alkalmazásához szükséges szakértelem pedig megkülönbözteti a kezdő és középhaladó szintű testfáslizást a mesteri szinttől!
Az alakformáló technológia, amelyre biztosan számíthatsz

Az alakformáló szakemberek rendszeresen szembesülnek azzal a problémával, hogy a jobbnál jobb eredményeket ígérő gépek, technológiák és eljárások rengetegében állva kell kiválasztaniuk a hosszabb távon is jól működő megoldásokat. Ezért azokra érdemes alapozni a sikert, amelyekkel éveken keresztül stabil, garantált eredmények biztosíthatók, és amelyekkel a megszerzett szaktudás hosszú ideig alkalmazható. A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás pont ilyen!

Sok évtizede bevált, jól működő és a vendégek körében keresett eljárást érdemes választani a divatmódszerek helyett, hiszen azok letűnésekor nemcsak a pénzünk nem térül meg, hanem a belefektetett időnk, energiánk és szaktudásunk is feleslegessé válhat.


A Wiener Kosmetikum testfáslizás kiemelkedően hatásos a tipikusan nőket érintő
cellulit probléma kezelésében. Emellett nagyon eredményes az alakformálásban, méretcsökkentésben és salaktalanításban is. Sőt, széles hatóanyagválasztékában olyan természetes összetevőjű kezelőanyagok is megtalálhatók, amelyek hatékony megoldást kínálnak többek között olyan speciális problémákra is, mint pl. vízhiányos bőr vagy vissszér kezelése, keringésfokozás, laza kötőszövet regenerálása, petyhüdt, öregedő bőr feszesítése. 

A Wiener Kosmetikum testfáslizást 10-12 kezelést tartalmazó kúraként érdemes alkalmazni és értékesíteni. A vendég sajátosságai miatt előfordulhat, hogy az eredmények lassabban jelentkeznek. Ilyenkor a kúra során megvan a lehetőség növelni vagy változtatni az aktív összetevők mennyiségét és minőségét, maximalizálva ezzel az eljárás eredményességét. Az a jó stratégia, ha a diagnosztizálást követően megállapított, maximálisan elérhető eredményeket fokozatosan, a kúra legvégére éri el a szakember a hatóanyagok megfelelő adagolásával. Így folyamatosan nő a vendég elégedettsége és bizalma – ezáltal a szakember hitelessége is! – a 10-12 kezelés során.

További finomítási lehetőséget jelent, hogy a módszer többfázisú, hiszen ilyenkor az egyes fázisok között lehetséges a bőr és a kötőszövet aktuális állapotának megfelelő korrekciók elvégzése.

Testfáslizás kezdők számára – ideális belépő az alakformálás területére

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás optimális indulási lehetőséget biztosít az alakformálásban kezdő szakemberek számára, hiszen a professzionális alakformáló gépekhez képest nagyon alacsony a bekerülési értéke, továbbá önállóan alkalmazva, önmagában is kitűnő eredmények érhetők el vele. Mivel komolyabb beruházás nélkül hozzáférhető, így a gépi kezelésekhez képest akár alacsonyabb áron is haszonnal értékesíthető. A kedvező árszínvonal miatt a vendégeket könnyebb rábeszélni, és a kezdeti beruházás nagyon rövid időn belül megtérül. Olyan kis lélekszámú településeken is komolyabb kockázat nélkül bevezethető, ahol egy jelentősebb beruházás – a szűk célcsoport miatt – nagyon lassan hozná vissza az árát.

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás az az időtálló alakformáló technológia, amely indulásnak, középtávon és 10-20 év múlva is kiváló!

Testfáslizás tapasztaltabb szakembereknek – a tökéletes kiegészítő

 A Wiener Kosmetikum testfáslizás minden alakformáló gép ideális kiegészítője, amelynek alkalmazásával további centimétereket nyerhet a hozzáértő szakember. Az alakformáló kezelések eredményessége nagymértékben múlik azon, hogy a vendég sikeresen megkap-e heti 2-3 kezelést egy rövid, 3-4 hetes időszak alatt, miközben a minőségi berendezéssel történő, kombinált gépi kezelések heti 1 vagy maximum 2 alkalommal vehetők csak igénybe.

A felkészült alakformáló szakember két gépi kezelés között más eljárásokat is alkalmaz, erre pedig kiválóan alkalmas a Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás.  Zsírbontó kezelések esetén különösen fontos legalább két, eltérő technológia vagy eljárás alkalmazása a kitűzött cél eléréséhez. Ebből az egyik mindenképpen legyen a testfáslizás, a másik pedig lehet egy – a vendég diagnosztizálása után kiválasztott – gépi technológia.

Testfáslizás mesteri szinten – töretlen siker 10-20 év múlva is

 Hosszú évek tapasztalatával és továbbképző tanfolyamok, mesterkurzusok elvégzésével elérhető a testfáslizás mesteri szintre fejlesztett ismerete. Ez egy komoly szaktudást feltételez, amelynek segítségével tökéletesen kiaknázható a Wiener Kosmetikum sokrétű hatóanyagválasztéka, és a többfázisú kezelés nyújtotta előnyök.  A szaktudás növekedésével az eredmények egyre jobbak lesznek, emiatt növekszik az ajánlás útján érkező új vendégek száma is. 

A testfáslizó eljárások iránti kereslet évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend, sőt, a természetes eljárások térhódításával ma még keresettebbek, mint korábban. Azok a vendégek, akiknél egyszer sikerrel alkalmazták, sokszor a következő tavasszal is bejelentkeznek egy 10-12 alkalmas kúrára. Ennek köszönhetően a Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás egy évtizedig is a szalon szolgáltatásai között tartható, hiszen mindig lesznek új vendégek, és olyanok is, akik újra és újra kérik.

Ha többet szeretnél megtudni a Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizásról, a Center Kft. munkatársai szívesen válaszolnak minden kérdésedre akár telefonon, akár írásban. Hívd őket vagy írj nekik akár már ma!

e-mail: marketing@centerkft.eu
telefon: (+36 1) 265-5228
Bővebb információért kattints! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail