menyasszony_beautyforum
Fotó: Pixabay.com

Kontyverseny értékes nyereményekért!

Fonott, díszített, francia, amerikai, gyöngyös, laza vagy szeleburdi, mindegy milyen konty, mi értékeljük! Online kontyversenyünkre szeptember 30-ig várjuk a pályamunkákat!

Keressük az idei év legkreatívabb esküvői kontyát! Te csináltad vagy neked készült a nagy napra? Esetleg még a menyegző előtt állsz? Akkor mindenképpen örökítsétek meg a frizurádat és a fotót küldjétek el a Haj és Stílus Facebook oldalára üzenetben, és mi a beérkezések sorrendjében, a saját ütemezésünk szerint posztolni fogjuk a fotót.

Fontos, hogy amennyiben szakember küldi be a munkáját, úgy a modelljének a megjelenéshez szükséges beleegyező nyilatkozata is kell! Amennyiben a modell osztja meg velünk a fotóját, mindenképpen adja meg a fodrásza nevét és elérhetőségét, hogy a nyereményeket küldeni tudjuk. Egy fodrász egy frizurával szállhat versenybe.

A három legtöbb szavazatot kapott munkát értékes ajándékokkal díjazzuk, egyebek mellett a Beauty Forum külön interjút készít velük. A szponzorok ezen kívül egy, az általuk szakmailag a legjobbnak tartott munkát különdíjjal jutalmazhatják.

A pályamunkákat és a szavazatokat szeptember 30-án, délig várjuk! 

A verseny szponzora: a Hairspa Kft. Forgalmazott márkái – i-color, senscience, bain de terre és IKOO.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail